Ανοικτά -πλην εξαιρέσεων- τα σχολεία στα Τρίκαλα-Δείτε ποια δεν θα λειτουργήσουν

Ανοίγουν αύριο κανονικά τα σχολεία στο Νομό Τρικάλων πλην εξαιρέσεων όπου κρίθηκε ότι δεν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Ειδικότερα:

Ανοιχτές την Πέμπτη όλες οι δομές εκπαίδευσης στον Δήμο Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 θα είναι ανοιχτές ΟΛΕΣ οι δομές εκπαίδευσης (δημόσιες και ιδιωτικές) στην πόλη και τα χωριά του Δήμου.
Ο Δήμος Τρικκαίων είχε λάβει όλα τα μέτρα για την ανεμπόδιστη πρόσβαση των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, σε συνδυασμό με τα μέτρα για τη λειτουργία των διδακτηρίων και μονάδων. Πλέον, η μεταβολή των καιρικών συνθηκών επιτρέπει το άνοιγμα των διδακτηρίων.
Ετσι, θα είναι ανοιχτά:
– οι παιδικοί, βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί
– τα νηπιαγωγεία
– τα Δημοτικά Σχολεία
– τα Γυμνάσια
– τα Λύκεια
– τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ.

Δήμος Φαρκαδόνας

Ανοίγουν αύριο κανονικά για τους μαθητές τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Φαρκαδόνας με εξαίρεση το δημοτικό και το νηπιαγωγείο Διασέλλου.

Δήμος Πύλης

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα, ΑΝΟΙΚΤΕΣ θα είναι αύριο, Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου Πύλης, εκτός από τα Δημοτικά Σχολεία & Νηπιαγωγεία Κοινότητας Ελάτης και Στουρναραίϊκων που θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.
Ήδη έχουν καθαριστεί οι αύλειοι χώροι των Σχολείων και είναι έτοιμοι για επανεκκίνηση.

Δήμος Μετεώρων

Μερικό άνοιγμα των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών την Πέμπτη 18/02

Μετά από επικοινωνία με τις Διευθύντριες των σχολείων, αποφασίστηκε ότι αύριο Πέμπτη 18/02/2021 οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της πόλης της Καλαμπάκας θα ανοίξουν στις 9:30 ενώ οι περιφερειακοί παιδικοί σταθμοί δεν θα λειτουργήσουν λόγω του ολικού παγετού.

Μερικό άνοιγμα των σχολείων αύριο Πέμπτη 18/02

Μετά από επικοινωνία με τους Διευθυντές των σχολείων, αποφασίστηκε ότι αύριο Πέμπτη, 18/02/2021 τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης στην πόλη της Καλαμπάκας θα ανοίξουν στις 9:30.

Τα περιφερειακά σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν λόγω του ολικού παγετού που επικρατεί στην περιοχή μας.