Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 ανοίγει και πάλι το Δημοτικό Κολυμβητήριο για τους πολίτες. Η προσέλευση και η χρήση θα γίνεται με την ΑΥΣΤΗΡΗ τήρηση των διατάξεων του πρωτοκόλλου της δημόσιας υγείας για τους αθλητικούς χώρους.
Συγκεκριμένα:
1) Απαγορεύεται η χρήση των αποδυτηρίων
2) Χρήση μάσκας κατά την είσοδο στο Κολυμβητήριο
3) Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε περισσότερα από 40 άτομα τη φορά και για άνω των 3 επισκέψεων την εβδομάδα
Κάθε αθλούμενος, μέλος ή μη, θα πρέπει να προσκομίσει υποχρεωτικά συμπληρωμένο το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου, deltio-katagrafis-athloumenou


![Έφυγε εκτός δρόμου αγωνιστικό αυτοκίνητο στην Ανάβαση Πορταριάς – Στο Νοσοκομείο ο οδηγός [εικόνα]](https://trikalaview.gr/wp-content/uploads/2026/06/RALLY-WITHOUT-STEERING-WHEEL-2-350x250.jpg)






























