Ανοίγει την Τετάρτη για το κοινό το Κέντρο Τεκμηρίωσης κι Εκπαίδευσης Σπηλαίου Θεόπετρας

Στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των μέτρων περιορισμού της διασποράς του COVID-19 το Κέντρο Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης Σπηλαίου Θεόπετρας θα λειτουργήσει εκ νέου για το κοινό από την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020.

Όπως μας πληροφορεί η Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας το Κ.Τ.Ε.Σ.Θ. θα είναι ανοικτό καθημερινά, εκτός Τρίτης, με ωράριο λειτουργίας 08:00 – 16:00.

Το Κ.Τ.Ε.Σ.Θ. θα λειτουργήσει με κύριο γνώμονα την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ασφάλειας τόσο των επισκεπτών όσο και των εργαζομένων σε αυτό. Ως εκ τούτου, σας γνωρίζουμε ότι ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός επισκεπτών που δύνανται να βρίσκονται ταυτόχρονα εντός του Κέντρου είναι δεκαπέντε (15) άτομα. Επίσης, είναι υποχρεωτική η τήρηση της ενδεδειγμένης απόστασης ασφαλείας (2μ.), ενώ συστήνεται η χρήση μέσων ατομικής προστασίας (μη ιατρική μάσκα, γάντια μίας χρήσης, αντισηπτικό διάλυμα). Οι επισκέπτες του Κέντρου παρακαλούνται να συμμορφώνονται με τις οδηγίες του προσωπικού.

Η επίσκεψη οργανωμένων γκρουπ θα πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το φυλακτικό προσωπικό του Κέντρου (τηλ. 2432072196) για την αποφυγή φαινομένων συνωστισμού.

Πληροφορίες: 2432072196  (Κ.Τ.Ε.Σ.Θ.)

                        2310410185 (Ε.Π.Σ., Γραφείο Β.Ε.)