Άγριο φονικό στη Νέα Αγχίαλο – Νεκρός ένας άνδρας

Ένας άνδρας 38 ετών σκοτώθηκε χθες στις 16.30 το απόγευμα στη Νέα Αγχίαλο, από τον σουγιά που του κάρφωσε ένας στενός του φίλος με τον οποίον έτρωγαν μαζί. Μάλιστα, μπροστά στο φονικό ήταν και τα παιδιά του θύματος.Ο άνδρας Αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του TheNewspaper.gr μεταφέρθηκε νεκρός στο Νοσοκομείο Βόλου.

Το έγκλημα έγινε σε σπίτι στην οδό Χ. Ευλογημένου στο κέντρο της Ν. Αγχιάλου. Ο θύτης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και κάρφωσε τον σουγιά τρεις φορές στο σώμα του άτυχου ομοεθνή του, μία εκ των οποίων και η μοιραία στην καρδιά.

Ο θύτης είναι ένας άνδρας 42 ετών και έχει εκτός από φιλική και συγγενική σχέση με την οικογένεια του θύματος. Μάλιστα, μετά το φονικό αποχώρησε από το σπίτι χωρίς καμία αντίδραση.

Σε σχετική ανακοίνωσή της για το συμβάν η Αστυνομία τονίζει:

Συνελήφθη χθες (17-07-2019) το μεσημέρι στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι σε οικία στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, έπειτα από διαπληκτισμό, ο 41χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στον 38χρονο και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 41χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου

Με πληροφορίες από thenewspaper.gr

πηγή :https://www.onlarissa.gr/2019/07/18/agrio-foniko-sti-nea-agchialo-nekros-enas-andras/