Αγάπη και πάθος στον “Όρμο του φεγγαριού”… Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Φωτεινής Ντάφου Αγγέλη στα Τρίκαλα

Με τη λάμψη της αλήθειας και την αγάπη των εραστών να φωτίζουν τη νύχτα, παρουσιάστηκε το νέο λογοτεχνικό δημιούργημα της Φωτεινής-Ντάφου Αγγέλη, με τίτλο “Στον Όρμο Του Φεγγαριού”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Πέμπτη στο Μουσείο Τσιτσάνη, υπό την αιγίδα των εκδόσεων Μάτι και του βιβλιοπωλείου Τσιοπελάκος.Το βιβλίο παρουσίασε η Κατερίνα Χατζημαρκάκη, θεατρική συγγραφέας και ηθοποιός, η οποία ανέδειξε την απλή και εμβληματική γραφή της συγγραφέως. Το έργο αγγίζει την πραγματικότητα και αναδεικνύει τις ανθρώπινες προσωπικότητες, τις στιγμές του πάθους και της αφοσίωσης, καθώς και το κόστος που συνεπάγεται η αγάπη.

Την εκδήλωση συντόνισε η Άννα Ντιναπόγια-Λιακατσίδα, ενώ αποσπάσματα από το έργο διάβασε η κυρία Χριστίνα Μπαρμπάτη, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιρόης.

Η μουσική συνοδεία ενέπνευσε την ατμόσφαιρα, με την Κωνσταντίνα Λάσκου στο πιάνο και τον Βαγγέλη Μπαρμπαρούση στην κιθάρα.

Με ένα βιβλίο που ανατρέπει τα στερεότυπα και αγγίζει την καρδιά του αναγνώστη, η Φωτεινή-Ντάφου Αγγέλη δημιούργησε ένα ανεπανάληπτο λογοτεχνικό έργο, που υπόσχεται να κατακτήσει τις σελίδες και τις καρδιές των αναγνωστών της.