TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Θεσσαλία

Αυτός είναι ο Λαρισαίος YouTuber με τους 230 χιλιάδες συνδρομητές που κατακτά κορυφές – Τι μας αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει για την ΑΕΛ…

Μαρ 23, 2025
in Θεσσαλία
Αυτός είναι ο Λαρισαίος YouTuber με τους 230 χιλιάδες συνδρομητές που κατακτά κορυφές – Τι μας αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει για την ΑΕΛ…
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Αιμίλιος Οικονομίδης, γνωστός αλλιώς και ως “Aimilios”, είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες YouTubers στον χώρο του αθλητικού περιεχομένου. Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή κατά το ήμισυ από τη Λάρισα. Η σχέση του με το ποδόσφαιρο δημιουργήθηκε από νεαρή ηλικία, όταν ξεκίνησε να παίζει ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο στα τοπικά της Θεσσαλονίκης αλλά επίσης και το αγαπημένο του παιχνίδι, το Football Manager.

Του Γιάννη Μυλωνά

Το 2014, αποφάσισε να μοιραστεί το πάθος του για το ποδόσφαιρο δημιουργώντας το κανάλι “Aimilios” στο YouTube. Αρχικά, το περιεχόμενο του ήταν κυρίως gaming, και πιο συγκεκριμένα ασχολούνταν με το δημοφιλές παιχνίδι προσομοίωσης “Football Manager” αλλά με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε ποδοσφαιρικές αναλύσεις και προκλήσεις, vlogs σε ευρωπαϊκά και όχι μόνο γήπεδα και εντυπωσιακές εκπομπές όπως το “Ταξίδια στα Τοπικά”, μία σειρά με αυτοτελή επεισόδια και εκπληκτική κινηματογραφία με εντυπωσιακά πλάνα κυρίως από τα πανέμορφα φυσικά τοπία της ελληνικής επαρχίας αλλά και… γηπέδων!

Επίσης ένα από τα μεγαλύτερα projects του αποτελεί και το “Quizball” ένα παιχνίδι γνώσεων με ερωτήσεις ποδοσφαιρικού περιεχομένου στο οποίο έχουν συμμετάσχει ως καλεσμένοι θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου μεταξύ αυτών ο Άγγελος Χαριστέας, Γιώργος Καραγκούνης, Τάκης Φύσσας, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Σαμαράς, Κώστας Κατσουράνης και Γιάννης Οκκάς, ανερχόμενοι ποδοσφαιριστές όπως ο Χρήστος Τζόλης, ο Κωνσταντής Τζολάκης και ο Στέφανος Τζίμας αλλά και “ιερά τέρατα” της αθλητικής δημοσιογραφίας όπως ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο Μιχάλης Τσόχος, ο Βασίλης Σαμπράκος αλλά και ο Τσάρλι Πρωτόπαπας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το κανάλι του έχει ξεπεράσει τους 230 χιλιάδες συνδρομητές, επιβεβαιώνοντας την απήχηση του περιεχομένου του στο κοινό.

Στη συνέντευξη που ακολουθεί ο Αιμίλιος μας απαντά σε διάφορα ερωτήματα σχετικά με τη παιδική του ηλικία, τα φοιτητικά του χρόνια και τις σπουδές του στο εξωτερικό, την σχέση του με την ομάδα της ΑΕΛ και μας αφηγείται διάφορες λεπτομέρειες από παρασκήνια στα γυρίσματα των εκπομπών του.

Μας δίνει επίσης το αποκλειστικό για ένα επερχόμενο βίντεο του με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της σειράς “Εκτός Έδρας” στο οποίο επισκέπτεται ομάδες στις εκτός έδρας αποστολές τους και περνάει χρόνο με την ομάδα στο ξενοδοχείο και στην προετοιμασία.

Πες μας λίγα λόγια για τα παιδικά σου χρόνια, είχες επαφή με τη πόλη της Λάρισας μεγαλώνοντας;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ζήσει στη Λάρισα, μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, η μητέρα μου είναι από τη Λάρισα, είχε πάει για σπουδές στη Θεσσαλονίκη όπου και γνώρισε τον πατέρα μου και έτσι μείνανε εδώ. Είχα μία πολύ όμορφη παιδική ηλικία, οι γονείς μου ήταν πάντα υποστηρικτικοί μαζί μου και είχαν πάντα σαν προτεραιότητα εμένα και τον αδερφό μου. Στη Λάρισα ερχόμουν, μέχρι να κλείσω και τα 18 μου που πέρασα φοιτητής, σίγουρα τουλάχιστον 8 φορές τον χρόνο, δύο βδομάδες τα Χριστούγεννα, δύο βδομάδες το Πάσχα και πάντα αυτό που περίμενα με ανυπομονησία σαν κλασικός Λαρισαίος ήταν οι διακοπές του καλοκαιριού στον Πλαταμώνα 2 μήνες σίγουρα κάθε χρόνο όπου και άρχισα να έχω επαφές με Λαρισαίους και να θέλω να έρχομαι πιο συχνά για να βλέπω τους φίλους μου, τους παππούδες μου και φυσικά την … ΑΕΛ. Το πρώτο γήπεδο που πήγα στη ζωή μου ήταν το Αλκαζάρ, σε ένα ματς ΑΕΛ – Ποντιακός Νέας Σάντας τη σεζόν 2003/04 το οποίο έληξε 5-1 και σηματοδότησε την έναρξη των πανηγυρισμών για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Πριν 5 χρόνια είχες κάνει ένα βίντεο στη Λάρισα στο πλαίσιο της σειράς “Κυριακή στο γήπεδο” όπου εμφανίστηκε για μία μίνι συνέντευξη ο θρύλος και πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ, ο Γιάννης Βαλαώρας, ο οποίος με καυστικό χαρακτήρα ανέφερε για την τότε ομάδα της ΑΕΛ πως “δεν γνωρίζω κανέναν παίκτη της φετινής ομάδας, ο μοναδικός που ξέρω είναι ο Βαγγέλης ο Μόρας”, πως βλέπεις 5 χρόνια μετά, την προσπάθεια που γίνετε με ένα ρόστερ που διαθέτει κατά βάση Έλληνες παίκτες και ταλαντούχους νεαρούς ξένους ποδοσφαιριστές;

Η αλήθεια είναι ότι μιας και ανέφερες αυτό το βίντεο μετά από 5 χρόνια θα υπάρξει και νέο βίντεο με την ΑΕΛ διότι στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τη Novibet κάνουμε την εκπομπή “Εκτός Έδρας” στην οποία επισκεπτόμαστε ομάδες που χορηγεί η Novibet σε εκτός έδρας αποστολές και λόγω αυτού γνωρίζω πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, έχουμε περάσει χρόνο στο ξενοδοχείο, στις προπονήσεις και γενικά έχω πολύ καλή εικόνα για τη φετινή Λάρισα και για τη Β’ Εθνική. Το ευχάριστο στη περίπτωση της ΑΕΛ τη δεδομένη στιγμή είναι ότι πηγαίνει ολοταχώς για άνοδο και έχει και την στήριξη του κόσμου, γιατί την τελευταία φορά που ανέβηκε ο καθένας έβλεπε ότι ήταν θέμα χρόνου να ξαναπέσει με τον τρόπο που λειτουργούσε συνολικά και με τη μη στήριξη του κόσμου για εξωαγωνιστικούς λόγους. Στη προκειμένη περίπτωση και για την ΑΕΛ, και για τον ΠΑΣ Γιάννινα και για τον Ηρακλή είναι απίστευτο το ότι βρίσκονται στην Β’ Εθνική ταυτόχρονα, ένας απίστευτα δυνατός όμιλος και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουν και οι 3 στη μεγάλη κατηγορία.

Πώς ήταν τα φοιτητικά σου χρόνια σε Ελλάδα και Αγγλία, τι έχεις σπουδάσει;

Το πτυχίο μου είναι πάνω στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μία πάρα πολύ καλή σχολή με εξαιρετικούς καθηγητές, που για να το πω απλά, δεν μου ταίριαζε. Παρόλα αυτά στη πορεία είδα ότι το να έπαιρνα το πτυχίο αυτό θα με βοηθούσε στο να κάνω αυτό που αγαπάω και έτσι κατάφερα μετά κόπων και βασάνων να τελειώσω τη σχολή στα 5 χρόνια. Έπειτα το πήρα απόφαση ότι θα ασχοληθώ με αυτό που αγαπάω πραγματικά, το ποδόσφαιρο, για αυτό πήγα για μεταπτυχιακό στο Λονδίνο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα “Football Bussiness” ή στα ελληνικά Διοίκηση Ποδοσφαίρου.

Είσαι του δόγματος “για να φτιάξεις ομελέτα, πρέπει να σπάσεις αυγά”; Δηλαδή πιστεύεις πρέπει να τολμά ο καθένας στην προσωπική/επαγγελματική του ζωή ή υποστηρίζεις τη λογική του “περίμενε τη κατάλληλη ευκαιρία” και “τα καλά έρχονται μόνα τους εκεί που δεν το περιμένεις”;

Κοίτα, η αλήθεια κρύβεται κάπου στη μέση, είναι απαραίτητο να είσαι τολμηρός, γιατί στο τέλος της ημέρας θα αισθάνεσαι άσχημα με τον εαυτό σου αν δεν το κάνεις. Παρόλα αυτά πρέπει να είσαι και “ισορροπιστής”, δηλαδή να μπορείς να ζυγίσεις καταστάσεις, να ξέρεις πότε είναι η σωστή στιγμή να κάνεις κάτι, να έχεις στρατηγική, να λες στοχεύω να κάνω αυτό με τον τάδε τρόπο, να είσαι όσο το δυνατόν πιο διορατικός γίνεται.

Πάνω σε αυτό που λες, έχεις αναφέρει σε προηγούμενες συνεντεύξεις σου πως ο Χρήστος (σ.σ. φίλος, συμπαίκτης και συνεργάτης του Αιμίλιου) ήταν αυτός που σε βοήθησε στο κομμάτι του να επικοινωνήσετε με μεγάλα ονόματα ώστε να κλείσετε κάποιο Quizball ή κάποιο άλλο βίντεο, ποια η προσφορά του Χρήστου στο κανάλι;

Με τον Χρήστο είναι σαν να “κουμπώσαμε”, επειδή σαν χαρακτήρας ήταν πιο τολμηρός, επικοινωνιακός και κοινωνικός από εμένα και κάπως οι δυνατότητες του ενός συμπλήρωσαν τις αδυναμίες του άλλου και φτάσαμε να μπορούμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε τώρα.

Με τον Χρήστο κάνετε μαζί τα “Ταξίδια στα Τοπικά”, μία σειρά καθηλωτική με τρομερή παραγωγή και απίστευτες ιστορίες που αναδεικνύετε μέσα από τα άδυτα του ελληνικού τοπικού ποδοσφαίρου όπως για παράδειγμα το επεισόδιο με τα καμένα της Εύβοιας, πες μας λίγα λόγια για αυτό.

Το συγκεκριμένο project είμαστε περήφανοι που το έχουμε κάνει, δεν θα έλεγα πως είναι το πιο εμπορικό αλλά σίγουρα είναι αυτό που αγαπάμε περισσότερο να κάνουμε, έχει να κάνει με την ανάδειξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και είμαστε οι ίδιοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές πράγμα το οποίο παίζει μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα. Φυσικά υπάρχει ένα επίπεδο οργάνωσης αλλά ίσως όχι όπως το φαντάζεται ο κόσμος, το παράδειγμα που έδωσες είναι το πλέον χαρακτηριστικό, μέσα στο αμάξι έγινε η όλη οργάνωση. Στην αρχή αυτού του project συναντήσαμε το εξής: στα τοπικά όλες οι πόρτες ανοίγουν πολύ εύκολα, δεν θα σου πει πότε κανείς “όχι”, όταν κάναμε το επεισόδιο στα Γιάννινα με τους viral προπονητές μπήκαμε στα maps, βρήκαμε το χωριό της ομάδας την οποία προπονούσε ο συγκεκριμένος προπονητής, συγκεκριμένα την Ηλιόκαλη βρήκαμε το τηλέφωνο του καφενείου του χωριού, ρωτήσαμε ποιος έχει την ομάδα του χωριού, έπειτα ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ομάδας για τις ώρες που κάνει προπόνηση η ομάδα, το μαθαίναμε και απλά “σκάγαμε” στη προπόνηση χωρίς να μας περιμένει κανείς! Το “κακό” στη πορεία αυτού του project είναι ότι όσο έπαιρνε απήχηση το κανάλι και η σειρά, φτάσαμε σε σημείο να παίρνουμε τηλέφωνο για να μάθουμε τι ώρα κάνει προπόνηση μία ομάδα και αυτό μαθαινόταν στο εκάστοτε χωριό με αποτέλεσμα όταν πηγαίναμε να αντικρίζαμε ένα όχι αυθεντικό αποτέλεσμα, αντί να είναι π.χ. 8 άτομα, ήταν 25. Αυτό δεν είναι η αλήθεια, εμείς θέλουμε να κρατάμε την αυθεντικότητα σε αυτά τα ταξίδια. Θέλουμε να το κάνουμε αυθόρμητο και θετικό, γιατί αυτό είναι το τοπικό, το τοπικό ποδόσφαιρο είναι αυθορμητισμός.

Κυριακή στο γήπεδο, θα ξαναδούμε ποτέ κάτι αντίστοιχο;

Δύσκολα, ήταν ένα εγχείρημα αποκλειστικά από εμένα, έπαιρνα μία κάμερα και πήγαινα απλά να δω ματς, είχαν γίνει δύο επεισόδια, ένα στη Λάρισα και ένα στον Βόλο, με ΑΕΛ και Νίκη Βόλου αντίστοιχα και κόπηκε λόγω καραντίνας. Από τη στιγμή που πλέον έχω επαφές μέσα στις ομάδες μπορώ να κάνω πολύ καλύτερα πράγματα, αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι Κυριακή στο γήπεδο αλλά στο εξωτερικό!

Σε ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα μας.

Εγώ ευχαριστώ.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr
Tags: youtuberΑΕΛΑιμίλιοςΛΑΡΙΣΑ
ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Άλμα διεθνούς αριστείας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Έγκριση 3 κοινών μεταπτυχιακών προγραμμάτων με κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Καναδά
Θεσσαλία

Άλμα διεθνούς αριστείας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Έγκριση 3 κοινών μεταπτυχιακών προγραμμάτων με κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ και του Καναδά

Μαΐ 10, 2025
«Άναψε» η φλόγα των Special Olympics Hellas στη Λάρισα – Πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων Powerlifting (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)
Θεσσαλία

«Άναψε» η φλόγα των Special Olympics Hellas στη Λάρισα – Πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των αγώνων Powerlifting (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μαΐ 10, 2025
Νέο παραδοσιακό τραγούδι από τον Βολιώτη Δημήτρη Γακιόπουλο – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ
Θεσσαλία

Νέο παραδοσιακό τραγούδι από τον Βολιώτη Δημήτρη Γακιόπουλο – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Μαΐ 10, 2025
Στο πόδι οι αγρότες σε Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο για τις σπείρες χαλκού – Περιπολίες πριν ρημάξει το βιος τους
Θεσσαλία

Στο πόδι οι αγρότες σε Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο για τις σπείρες χαλκού – Περιπολίες πριν ρημάξει το βιος τους

Μαΐ 10, 2025
Ανάβρα Καρδίτσας: Άγνωστοι έκλεψαν μετασχηματιστές και όχημα – Στον “αέρα” η άρδευση! (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Θεσσαλία

Ανάβρα Καρδίτσας: Άγνωστοι έκλεψαν μετασχηματιστές και όχημα – Στον “αέρα” η άρδευση! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μαΐ 10, 2025
Βόλος: Μπούκαρε σε αρτοποιείο και έκλεψε την ταμειακή μηχανή μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων
Θεσσαλία

Βόλος: Μπούκαρε σε αρτοποιείο και έκλεψε την ταμειακή μηχανή μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων

Μαΐ 10, 2025
Next Post
Εκδήλωση για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα από την Λέσχη Προβληματισμού Τρικάλων

Εκδήλωση για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα από την Λέσχη Προβληματισμού Τρικάλων

Ο Τρίκκης Χρυσόστομος προσεύχεται να αναδείξει ο Κύριος νέους Τρικαλινούς εργάτες στον αμπελώνα Του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Τρίκκης Χρυσόστομος προσεύχεται να αναδείξει ο Κύριος νέους Τρικαλινούς εργάτες στον αμπελώνα Του (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Λάρισα: Τι λέει ο συντετριμμένος αδερφός του αδικοχαμένου 32χρονου Σωκράτη – Ο άνθρωπος που ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας και η γνωστή ηθοποιός

Λάρισα: Τι λέει ο συντετριμμένος αδερφός του αδικοχαμένου 32χρονου Σωκράτη – Ο άνθρωπος που ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας και η γνωστή ηθοποιός

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd