Αυτοί είναι οι καλύτεροι συνεργάτες-συνάδελφοι του ζωδιακού

Αν σου έχουν τύχει, την έκανες λαχείο

Οι τρεις καλύτεροι συνεργάτες-συνάδελφοι του ζωδιακού

Τα ζώδια, που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, είναι διαπιστωμένα τα πιο αξιόπιστα για συνεργασία και δε θα σε ρίξουν, ούτε θα προσπαθήσουν να σε καπελώσουν. Επιπλέον, δεν γκρινιάζουν, ούτε παραπονιούνται, ενώ θα μπορούσες να βασιστείς πάνω τους για ένα καλό αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε για ποια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι από τα πιο εργατικά άτομα τα οποία μπορείς να συναντήσεις και με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς. Είναι προσηλωμένος στην δουλειά του, δεν χάνει χρόνο άσκοπα δεξιά και αριστερά και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τους στόχους του. Δεν «φοβάται» την δουλειά, δεν είναι τεμπέλης και μπορείς να βασιστείς πάνω του για ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι λίγο πιο αργός σε σχέση με τους άλλους, είναι όμως αποτελεσματικός. Επίσης, δεν είναι κουτσομπόλης, ούτε και υπέρ της ίντριγκας. Άρα, δεν δημιουργεί θέματα στον εργασιακό του χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το «μυρμήγκι» του ζωδιακού. Μπορεί να δουλεύει με τις ώρες και να μην διαμαρτύρεται. Είναι τελειομανής, οπότε ξέρεις πως ό,τι σου παραδώσει θα είναι σωστό. Έχει πρόγραμμα, έχει οργάνωση στην μέρα της και δεν χάνει χρόνο. Όπως και ο Ταύρος δεν αναλώνεται σε κουτσομπολιά, σε ίντριγκες και δεν είναι τεμπέλα. Είναι εύστροφη, γρήγορη και άκρως αποτελεσματική. Ένας συνεργάτης που όλοι θα ήθελαν να έχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει ακούσει πολλά και δεν είναι από τα πιο αγαπητά ζώδια (για να λέμε την αλήθεια). Ωστόσο, θα πρέπει να σου πούμε ότι αν έχεις συνεργάτες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό τότε είσαι τυχερός/η. Και αυτό γιατί στην δουλειά τους είναι άκρως αποδοτικοί. Μπορούν να οργανώσουν τα πάντα, δεν είναι σε καμία περίπτωση τεμπέληδες, δεν «φορτώνουν» τις δικές τους υποχρεώσεις σε άλλους και γενικότερα φέρνουν αποτελέσματα. Δεν θα γκρινιάξουν, αν κάνουν το κάτι παραπάνω, δεν ανακατεύονται με κουτσομπολιά και ίντριγκες και στον εργασιακό τους χώρο δεν δίνουν κανένα δικαίωμα για σχολιασμό.

πηγή :https://www.astrology.gr/zodia/arthra/story/180190/oi-treis-kalyteroi-synergates-synadelfoi-tou-zodiakoy

Goodys

Related Posts

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *