Αυτοί είναι οι «χλαπάτσες» του ζωδιακού

«Θα δείτε τι θα πάθετε! Θα σας δείξω εγώ!» είναι η ατάκα τους

Οι «χλαπάτσες» του ζωδιακού

Και ποιος δεν έχει δει την σειρά του ΑΝΤ1, “Της Ελλάδος τα παιδιά“. Ό,τι ηλικία κι αν έχεις, κάπου, κάπως, κάποτε, την έχεις πετύχει σε επανάληψη ή στο youtube, μιας και οι ατάκες της παραμένουν μέχρι και σήμερα αστείες και διαχρονικές. Ένας από τους χαρακτήρες της σειράς που είχανε ξεχωρίσει ήταν ο “χλαπάτσας”, ο οποίος μόνιμα απειλούσε τους άλλους σμηνίτες με τη φράση: “Θα δείτε τι θα πάθετε! Θα σας δείξω εγώ!” Τι ζώδιο θα μπορούσε να είναι ο Χλαπάτσας; Ε… δεν υπάρχουν και πολλά που να του ταιριάζουν. Δύο μόνο. Πάμε να τα αναλύσουμε:

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύς είναι γενικά χαμηλών τόνων άνθρωποι. Θέλουν μεν να ανήκουν σε μια ομάδα και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τους αποδεχτούν, ωστόσο αν αυτό δεν γίνει και “φάνε άκυρο”, τότε γίνονται εκδικητικοί. Θα προσπαθήσουν να πάρουν το αίμα τους πίσω με πιο ύπουλους και πλάγιους τρόπους γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν κανέναν με ευθεία επίθεση. Αρα, ναι, ένας Ιχθύς άνετα θα έλεγε τη φράση “Θα δείτε τι θα πάθετε! Θα σας δείξω εγώ!” και μετά θα πήγαινε να τους “καρφώσει” όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποιος είπε ότι ο Δίδυμος παίζει στα ίσια; Αν δεν του κάνεις τα χατίρια και αν τα βρει σκούρα ή φάει απόρριψη, θα δεις ένα πρόσωπο που δεν αναγνωρίζεις. Και επειδή δεν κοντράρει ποτέ κανέναν ανοιχτά, θα το κάνει ύπουλα και θα χτυπήσει πισώπλατα. Εννοείται ότι θα μονολογήσει “Θα δείτε τι θα πάθετε! Θα σας δείξω εγώ!” και μετά θα πάει να τους “καρφώσει” και να τους σκάψει το λάκκο. Και θα γελάει και χαιρέκακα με όσα θα δει να τους συμβαίνουν.

πηγή :https://www.astrology.gr/zodia/arthra/story/180415/oi-xlapatses-tou-zodiakoy

Goodys

Related Posts

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *