Αυτές οι τάσεις στα μαλλιά είναι εκτός μόδας σύμφωνα με τους κορυφαίους γάλλους κομμωτές

Χρόνο με το χρόνο, οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, ωστόσο υπάρχει ένα πράγμα  που έχει μείνει σταθερό: η διαχρονική γαλλική ομορφιά. Έτσι, λοιπόν, οι Γάλλοι κομμωτές είναι αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι είναι εντός και τι μένει εκτός μόδας.

Διαβάστε παρακάτω τι έχουν να πουν για τις τάσεις που έρχονται και για τις τάσεις που φεύγουν, ώστε να είστε σίγουρες πως τα μαλλιά σας ανταποκρίνονται στην τελευταία λέξη της μόδας, σύμφωνα με τις πάντα κομψές… Γαλλίδες!

Ροζ άκρες «Οτιδήποτε είναι ροζ, μένει εκτός μόδας για το 2017» λέει ο David Mallett, κομμωτής που γεννήθηκε στην Αυστραλία, αλλά δουλεύει στο Παρίσι για πάνω από 20 χρόνια. Οι Γαλλίδες χρησιμοποιούν ακόμα το ροζ στα νύχια και στα χείλη τους, αλλά όχι στα μαλλιά τους. Προτιμούν τα πράγματα να είναι σε χαμηλούς τόνους, χωρίς να τα τονίζουν υπερβολικά και χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθούν υπερβολικά. Όσον αφορά τα μαλλιά, η ιδανική συνταγή είναι αυτοέλεγχος και όχι υπερβολές. Είναι φυσικότερο και καλύτερο.  «Τα ροζ και τα μωβ είχαν την εποχή τους, αλλά πλέον υπάρχει επιστροφή στις ανοιχτές ανταύγειες και στο φυσικό look» λέει  ο Julien Farel, κομμωτής και ιδιοκτήτης ομώνυμου κομμωτηρίου.

Τα ροζ και τα μωβ είχαν την εποχή τους, αλλά πλέον υπάρχει επιστροφή στο φυσικό look.

Πολύ μακριά extensions «Στις Παριζιάνες αρέσει το όμορφο και το φυσικό, από τη ρίζα ως την άκρη» λέει ο Mallett. «Παρόλο που τα extensions είναι ακόμα πολύ δημοφιλή, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, οι Γαλλίδες προτιμούν ένα πιο απλό στυλ».  Ο Farel συμφωνεί: «Τα extensions φαίνονται πολύ ψεύτικα. Το μήκος των μαλλιών σας πρέπει να συμπληρώνει το ύψος σας για να είναι κολακευτικό».

Τα extensions φαίνονται πολύ ψεύτικα.

Ανταύγειες ουράνιο τόξο Τη χρονιά που μας πέρασε, δεν υπήρχε περίπτωση να μην συναντήσουμε κάποιον με μαλλιά «ουράνιο τόξο». Η μόδα αυτή είχε μια φρέσκια αίσθηση και ήταν ιδιαίτερα αισθητή. Ωστόσο, φέτος, φαίνεται πως η τάση αυτή πεθαίνει. «Οι Γαλλίδες μένουν μακριά από οτιδήποτε είναι τόσο έντονο σε χρώμα» λέει ο Mallet. Μπορείτε, όμως, να δοκιμάσετε την τεχνική «tiger eye» που έχει ιδιαίτερα φυσικό στυλ. Σας γενικό κανόνα, λοιπόν, προτιμήστε την απλότητα και τη φυσικότητα από οποιαδήποτε υπερβολή!

Οι Γαλλίδες μένουν μακριά από οτιδήποτε είναι τόσο έντονο σε χρώμα.

Πηγή:   spirossoulis.com & http://babyradio.gr/beauty-tips/aftes-tasis-sta-mallia-ine-ektos-modas-simfona-tous-korifeous-gallous-kommotes/