Αυτά τα ζώδια μπλέκουν σε σχέσεις αλληλεξάρτησης

Αυτό είναι κακό τόσο για τα ίδια, όσο και για τον/την σύντροφό τους

Τα ζώδια που μπλέκουν σε σχέσεις αλληλεξάρτησης

Το κακό με αυτά τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, είναι ότι όταν είναι σε μια σχέση, είναι πλήρως εξαρτημένα από το ταίρι τους και όχι μόνο. Έχουν την απαίτηση να είναι και εκείνο το ίδιο εξαρτημένο, αλλιώς νιώθουν ότι δεν τα αγαπά. Φυσικά, όπως καταλαβαίνει κανείς, η συγκεκριμένη συμπεριφορά, από τη μία, δύσκολα διαχειρίζεται, καθώς το έτερο ήμισυ αισθάνεται ότι «πνίγεται» και από την άλλη κάνει το ίδιο ή και χειρότερο κακό σε αυτά καθαυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι πρώτος στην σχετική μας λίστα και όχι άδικα. Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει για το ζώδιο αυτό ότι είναι «κολλημένο» στην σχέση του, ότι «πνίγει» το ταίρι του και ότι δεν ξεκολλά από πάνω του. Για να είναι ένας Καρκίνος ευτυχισμένος θα πρέπει να είναι με τον/την άλλο/η «αυτοκόλλητος». Να είναι όλη μέρα μαζί και η ζωή του ενός να είναι άμεσα εξαρτώμενη από την ζωή του άλλου. Δεν υπάρχουν όρια για τον Καρκίνο γι΄αυτό και σχεδόν πάντα πληγώνεται ανεπανόρθωτα, μένει προσκολλημένος στο παρελθόν του και δεν μπορεί να προχωρήσει σε κάτι νέο και διαφορετικό, παρά κάθεται και μιρλίζει για όσα άσχημα του συνέβησαν και «κλαίει τον μακαρίτη» για καιρό.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ο απόλυτος σχεσάκιας του ζωδιακού. Δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό, φυσικά, ωστόσο πολλές φορές «χάνει» τον εαυτό του μέσα στην σχέση στην οποία βρίσκεται και υπερισχύει πάντα το «εμείς». Η ζωή του, η ευτυχία του και η καθημερινότητά του είναι συνυφασμένα με την ζωή, την ευτυχία και την καθημερινότητα του/της άλλου/ης. Ο Ζυγός ξεπερνά τα όρια και δημιουργεί μόνιμα σχέσεις αλληλεξάρτησης. Η τεράστια ανάγκη του να ικανοποιεί τον άλλο, να μην λέει ποτέ όχι, να προσπαθεί να υπάρχει ηρεμία και ισορροπία, είναι αυτά που τον κάνουν να μπαίνει σε σχέσεις όπου ο ένας έχει απόλυτη ανάγκη τον άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Λίγο ή πολύ ό,τι είπαμε πιο πάνω για τον Ζυγό και τον Καρκίνο, ισχύουν και για τον Ιχθύ. Μόνο που το ζώδιο αυτό είναι ακόμα πιο άβουλο μέσα στην σχέση του. Πολλές φορές θυματοποιείται, αλλά και θυματοποιεί το ταίρι του. Έχει τεράστια ανάγκη τον/την σύντροφό του και ταυτόχρονα θέλει να είναι άκρως απαραίτητος και στην ζωή του/ης άλλου/ης. Μπλέκει σε σχέσεις που αργά ή γρήγορα καταντάνε να γίνονται τοξικές, ακριβώς εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς του και των συνθηκών που δημιουργεί. Δεν το κάνει επίτηδες. Υποσυνείδητα όμως δημιουργεί συνέχεια σχέσεις αλληλεξάρτησης.

πηγή:https://www.astrology.gr/zodia/arthra/story/181000/ta-zodia-pou-blekoun-se-sxeseis-allileksartisis

Goodys

Related Posts

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *