Αερόστατο… ένας πολυχώρος στα Τρίκαλα πέρα από τα κλασικά…

Ο πολυχώρος “αερόστατο” είναι ένας ονειρεμένος χώρος στα Τρίκαλα, προορισμένος να φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους με υψηλά στάνταρ και προδιαγραφές…. Η Άννα Μπούνα κι ο Θάνος Τάμπας (ιδιοκτήτης της εταιρίας  2 Handmade Aprons) είχαν όνειρο να φτιάξουν έναν παιδότοπο με τα… όλα του.

Με παιχνίδια που θα αγαπήσουν οι μικροί μπόμπιρες. Με ασφάλεια και επαγγελματίες παιδαγωγούς. Με ινδιάνικες σκηνές και κουτσό. Με καλό καφέ, λαχταριστά burger και φαγητό από σεφ που θα εκτιμήσουν δεόντως οι μεγάλοι καθώς απευθύνεται σε ανθρώπους με γευστικές απαιτήσεις κι… αναζητήσεις…. Με πρωτότυπα κοκτέιλ… Με ωραία αισθητική. Με πάρκινγκ. Με άπλα. Με κήπο για δροσιά .

“Όταν αποφασίσαμε να ανοίξουμε αυτόν τον πολυ-χώρο ο στόχος ήταν ένας, να είναι όλοι όσοι μας τιμούν και έρχονται ευχαριστημένοι . Δουλέψαμε την κάθε “υπηρεσία μας” ξεχωριστά . Δεν βάλαμε έναν απλό καφέ να υπάρχει , δεν βγάλαμε και ένα μενού που να μπορούμε να τα φτιάχνουμε και μόνοι μας , τα κοκτέιλ δεν είναι ούτε τα απλά , ούτε τα κλασικά . Σε κάθε τομέα εργάζεται και είναι υπεύθυνος και ένας επαγγελματίας , μεγάλο το ρίσκο , πολλά υλικά , πολλές πρώτες ύλες , μεγαλύτερη όμως η χαράς που τα αναγνωρίζετε όλα αυτά” αναφέρουν.

Για τον χώρο των παιδιών και τους επαγγελματίες παιδαγωγούς που αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία , το παιχνίδι και την ασφάλεια υπεύθυνη είναι η Άννα Μπούνα κι αυτό φτάνει από μόνο του.


Στην οδό Ριζαριού έναντι πάρκου Αγίου Γεωργίου (πρώην Αστόρια)

Τηλ.: 2431 028068