AΝΑΤΡΟΠΗ! Στους Αγίους Αναργύρους και όχι στα Αμπελάκια έγινε το φονικό – Κρατούνται δύο ύποπτοι- Το χρονικό της υπόθεσης

Δύο κτηνοτρόφοι κρατούνται ως ύποπτοι και ανακρίνονται για τον φόνο του νεαρού από τα Αμπελάκια…Και αυτοί πατέρας και γιος! Πολύ κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης η αστυνομία.

Στα χέρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας βρίσκονται από το βράδυ του Σαββάτου δύο ύποπτοι, πατέρας και γιος κτηνοτρόφοι με τον δεύτερο να φέρεται ως ο δράστης του φονικού που έγινε τα ξημερώματα με θύμα τον 23χρονο από τα Αμπελάκια. Το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινή γνώμη και απασχολεί το πανελλήνιο σημειώθηκε τελικά όχι στα Αμπελάκια αλλά στους Αγίους Αναργύρους!

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.larisanew.gr τα ξημερώματα του Σαββάτου πατέρας και γιος με κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο έφυγαν από Αμπελάκια και πήγαν σε ένα άλλο χωριό έξω από τη Λάρισα και συγκεκριμένα στους Αγίους Αναργύρους. Εκεί φαίνεται πως βρέθηκαν μέσα στη νύχτα σε μαντρί, πιθανότατα για να κλέψουν αμνοερίφια.

Οι πληροφορίες λένε πως χτύπησε ο συναγερμός και αμέσως πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι δύο κτηνοτρόφοι από τους Αγίους Αναργύρους για να δουν τι συνέβη. Πατέρας και γιος και αυτοί, με το που είδαν τους νυχτερινούς επισκέπτες ο γιος κτηνοτρόφος έβγαλε το πιστόλι του και τους πυροβόλησε.

Το αποτέλεσμα γνωστό: νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι κατέληξε μετά από λίγες ώρες το πρωί του Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ο 23χρονος από τα Αμπελάκια ενώ ο πατέρας του τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι. Μάλιστα ο πατέρας του νεκρού άφησε μόνο του το παιδί να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο και -άγνωστο γιατί- γύρισε στα Αμπελάκια, όπου και συνελήφθη λίγο αργότερα κατόπιν αναζήτησης από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας!

Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι ανακρίσεις τόσο των δύο κτηνοτρόφων από τους Αγίους Αναργύρους όσο και του πατέρα του νεκρού από τα Αμπελάκια.

πηγή : http://www.larisanew.gr/website/