7 Λόγοι για να βγείτε χωρίς…τα παιδιά

Μήπως είστε και εσείς από τα ζευγάρια που παλεύουν να βρουν χρόνο για να βρεθούν μεταξύ τους;

Καλώς ήρθατε στο κλαμπ! Δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που δεν έχουν χρόνο ούτε ανάσα να πάρουν.  Όπου και να πάτε παίρνετε και τα παιδιά μαζί σας: στην βόλτα, στον καφέ, στο εστιατόριο και γενικά παντού.

Ήρθε η ώρα να βγείτε χωρίς τα παιδιά σας! Πριν αρχίσετε  τις δικαιολογίες σας παρουσιάζουμε όχι έναν αλλά 10 λόγους για να βγείτε χωρίς τα παιδιά σας!

Δεν θα σας πούμε που να αφήσετε τα παιδιά σας, αλλά  γιατί:

Πρέπει επιτέλους να κάνετε μια συζήτηση χωρίς διακοπή.  Δεν θα έχετε διακοπές από κλάματα και φωνές. Θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε την κουβέντα σας και θα είστε συγκεντρωμένοι ο ένας στον άλλο. Πόσο καιρό είχατε να το κάνετε αυτό;

Ήρθε η ώρα για διασκέδαση ενηλίκων! Δεν είναι ανάγκη να πάτε κινηματογράφο για να δείτε  μόνο το «Ψάχνοντας την Ντόρυ » . Ήρθε η ώρα να κάνετε πράγματα που κάνουν οι μεγάλοι και να δείτε κάτι της ηλικίας σας. Να πάτε κινηματογράφο και να δείτε ταινία αγκαλίτσα και να κρατάτε ο ένας το χέρι του άλλου. Πόσο καιρό είχατε να το κάνετε αυτό;

Για να πάτε σε ένα εστιατόριο που δεν έχει παιδικό μενού και να φάτε αυτό που πραγματικά παραγγείλατε και όχι αυτό που άφησε το παιδί σας. Νομίζω δεν χρειάζεται να το αναλύσω άλλο.

Ήρθε η ώρα να βγείτε μόνοι σας για να μείνετε μόνοι σας στην επιστροφή. Είναι ωραίο να είστε μόνοι σας για λίγο και ας το έχετε ξεχάσει. Αλήθεια.

Η αλλαγή ατμόσφαιρας και περιβάλλοντος κάνει καλό σε όλα τα ζευγάρια. Και μόνο που θα πάτε σε ένα άλλο μέρος και θα αλλάξετε παραστάσεις είναι αρκετό για να ανανεωθείτε σαν ζευγάρι.

Δεν χρειάζεστε μόνο εσείς διάλειμμα αλλά και τα παιδιά σας. Αφήστε τα στον παππού και στην γιαγιά, να σπάσουν λίγο τους κανόνες, να φάνε καμιά σοκολάτα παραπάνω και να τους κάνουν τα χατίρια χωρίς άρνηση. Είναι στην φύση των παιδιών. Το χρειάζονται.

Θα είστε άλλη μαμά και άλλος μπαμπάς την επόμενη μέρα. Θα δείτε πόσο σας έλειψαν τα παιδιά σας και θα δείτε και πόσο λείψατε σε εκείνα. Είναι υπέροχο συναίσθημα!

Έχετε πολλούς λόγους για να βγείτε χωρίς τα παιδιά σας. Θέλετε κι άλλους; Δεν νομίζω!

πηγή :Γκαλίτσιου Μαριάννα για το babyradio