5 tips για πλούσια και καλοχτενισμένα φρύδια

Τα φρύδια της Rosalia θύμιζαν τα κύματα της θάλασσας. 

ΗRosalia είναι μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της. Πριν λίγες μέρες παρευρέθηκε στην 24η απονομή Latin Grammy Awards στη Σεβίλλη. Ήταν μαζί με πολλές αγαπημένες cellebrities όπως την Shakira.

Για μία ακόμα φορά η εμφάνιση της Rosalia έκλεψε τις εντυπώσεις. Η Rosalia, επέλεξε ένα μάξι φόρεμα με δαντέλα, ενώ τα μαλλιά της τα άφησε κάτω ελαφρώς wavy. Αυτό όμως που μας κέντρισε το ενδιαφέρον στην εμφάνισή της ήταν τα φρύδια της. Η Rosalia, δημιούργησε ένα από τα πιο funky και ιδιαίτερα beauty looks.

Φτερωτά φρύδια

@rosalia.vt

Συγκεκριμένα, έφτιαξε τα φρύδια της με τέτοιον τρόπο που θύμιζαν τα κύματα της θάλασσας. Το συγκεκριμένο εφέ μπορείς να το δημιουργήσεις με το ειδικό brow gel. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να χτενίσεις τα φρύδια σου πολύ καλά με φορά προς τα πάνω. Στη συνέχεια, παίρνεις τμηματικά λίγες-λίγες τρίχες και βάζεις από το προϊόν έτσι ώστε να κολλήσουν οι τρίχες μεταξύ τους. Έτοιμο! Ναι, τόσο απλό!

@rosalia.vt

Τα φτερωτά φρύδια που δημιούργησε η Rosalia, τονίζουν το βλέμμα και το κάνουν να φαίνεται ανορθωμένο. Είναι ένα trend που ήδη έχει ξετρελάνει τις beauty lovers στο TikTok. Αν θέλεις να πετύχεις και εσύ τα κυματιστά φρύδια της Rosalia, συνέχισε να scrollάρεις. Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα καλύτερα brow gels, τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τέλεια φρύδια σε χρόνο dt!