46 υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

Σε εκλογικούς ρυθμούς βρίσκεται το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων καθώς  στις 28 και 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές. Η συμμετοχή υποψηφίων υπήρξε μεγάλη καθώς συνολικά κατέρχονται στις εκλογές 46 υποψήφιοι οι οποίοι κατανέμονται στους 4 συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές. Ειδικότερα υποψήφιοι είναι οι ακόλουθοι:

– Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων (ΔΑΚΕ): Ανδριόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου, Ζωγράφος Απόστολος του Λεωνίδα, Κανήτας Κων/νος του Γεωργίου, Κόσσυφας Γεώργιος του Αχιλλέα, Κρανιάς Βασίλειος του Κων/νου, Μάντζιου Ελένη του Βασιλείου, Μπαντής Γεώργιος του Βίκτωρα, Οικονόμου Ιωάννης του Αθανασίου, Παλαμίδας Ευάγγελος του Νικολάου, Παπαζήσης Γεώργιος του Νικολάου, Παχής Θεόδωρος του Βασιλείου, Τζιαμαλής Χρήστος του Κων/νου και Τσιώκος Γεώργιος του Βαίου.

– Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ): Αρμάγος Δημήτριος του Κων/νου, Γκιντέρσος Βασίλειος του Δημητρίου, Δημουλάς Ευάγγελος του Σωτηρίου, Θεοδώρου Κυριακή του Σωτηρίου, Κατσίβελος Γεώργιος του Δημητρίου, Λάζος Νικόλαος του Θεοδώρου, Λιατίφης Γεώργιος του Δημητρίου, Μανώλης Κων/νος του Ιωάννη, Μόκκας Γεώργιος του Φωτίου, Νικολάου Φωτεινή του Αποστόλου, Τσίγκας Πέτρος του Κων/νου και Τσόγιας Απόστολος του Ανδρέα.

–Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων (ΑΣΚΕ): Αγγέλης Αθανάσιος του Αλεξάνδρου, Διαμαντόπουλος Παναγιώτης του Κων/νου, Λάμπρου Γεώργιος του Βασιλείου, Μαντέλλας Μιχαήλ του Νικολάου, Μπούγλας Ευθύμιος του Αθανασίου και Ναζίφης Απόστολος του Μιχαήλ.

-Αγωνιστική Πρωτοβουλία: Αυγέρος Χρήστος του Ευθυμίου, Κατούνα Χριστίνα του Ελευθερίου, Κουκουσούλη Χρύσα του Αποστόλου και Παπαιωάννου Ιωάννης του Νικολάου.