Υλικά
για όλες τις χρήσεις
225 γρ. ζάχαρη
200 γρ. μαλακό βούτυρο
4 αυγά
2 κ.γλ. βανίλια
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
Ό 1/4 κ.γλ. αλάτι
60 γρ. γάλα
Εκτέλεση :
Χτυπάτε με μίξερ χειρός το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι το μίγμα να γίνει αφράτο. Στη συνέχεια, προσθέτετε ένα – ένα τα αυγά και τη βανίλια. Ρίχνετε λίγο αλεύρι και μετά λίγο γάλα εναλλάξ στο μίγμα και όταν είναι ομοιόμορφο και αφράτο, είναι έτοιμο για ψήσιμο. Ψήνουμε στις αντιστάσεις και στους 170 βαθμούς για περίπου 15-50 λεπτά.