13.579 ευρώ συγκέντρωσε ο Ελπιδορόφος Χρυσοβέργης για τη ΦΛΟΓΑ-Απομένουν 3 μέρες για την καμπάνια-Ας βοηθήσουμε όλοι

Τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη τον γνωρίσαμε πριν λίγες μέρες όταν έφτασε στα Τρίκαλα με το ποδήλατό του από το Λονδίνο. Ένα εγχείρημα με μόνο κίνητρο την αγάπη και την ελπίδα. έχοντας θέσει. Ο Έλπιδοφόρος Χρυσοβέργης στις 6 Οκτωβρίου μετέφερε φλόγα… ζωής από το Λονδίνο στα Τρίκαλα με το ποδήλατό του, κάνοντας το όνομα του ταυτόσημο με την ουσία της εκδήλωσης. Μετά από 8 χώρες, 35 μέρες και 2.500 χιλιόμετρα ποδηλατώντας, ο 27χρονος κατέφθασε στην πόλη που συμμετείχε στο  διεθνές μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου!

Η αποστολή ήταν μέρος του πρότζεκτ «wheeling to help» με στόχο να συγκεντρωθούν 10.000 ευρώ για τη ΦΛΟΓΑ, το σύλλογο παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Ο στόχος επετεύχθη καθώς συγκεντρώθηκαν ήδη 13.579 ευρώ. Ωστόσο, απομένουν άλλες τρεις μέρες κι όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε κάνοντας την προσφορά μας καθώς το project κλείνει στις 22 Οκτωβρίου. Μπορούμε να στηρίξουμε την προσπάθεια για τα παιδιά με καρκίνο της φλόγας εδώ :

http://www.giveandfund.com/giveandfund/project/el

Ο Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης κατά την εκδήλωση υποδοχής του στα Τρίκαλα είχε πει για το δύσκολο εγχείρημα που ανέλαβε να φέρει εις πέρας: «Το πιο όμορφο πράγμα που μπορείς να δεις, είναι τα παιδιά που χαμογελούν. Είναι ότι πιο όμορφο και για αυτό γίνεται και όλη αυτή η προσπάθεια. Αν και δεν είμαι ποδηλάτης, αλλά μου αρέσει το ποδήλατο προφανώς, αποφάσισα να κάνω αυτή τη διαδρομή, με ένα μόνο σκοπό, να φωνάξουμε όλοι μαζί το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης για τα παιδιά της Φλόγας που μας έχουν ανάγκη.

Αλλά είναι ακόμα πιο όμορφο να βλέπεις ότι , ενώ ξεκίνησα μόνος μου, αρκετοί άνθρωποι συμμετέχουν κι έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια γιατί ναι μεν είναι ωραίο να κάνεις κι εσύ κάτι, αλλά είναι ακόμα πιο ωραίο να το μοιράζεσαι. Και για αυτό έγινε κι αυτό το πρότζεκτ το «wheeling to help», ποδηλατώντας από το Λονδίνο μέχρι την Αθήνα, 35 χώρες, 2500 χιλιόμετρα με σκοπό να μαζέψουμε 10.000 ευρώ για τα παιδιά της Φλόγας».