13 ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ προορισμοί που σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε τη φετινή Άνοιξη! (PHOTOS)

Μπορεί ο χειμώνας να μην έχει φύγει τελείως, αλλά κάποιες ανοιξιάτικες λιακάδες ήδη κάνουν το μυαλό μας να τρέχει…σ’ άλλη γη, σ’ άλλα μέρη! Γνωρίστε λοιπόν κάποια απ’ αυτά και ονειρευτείτε!

Tel Aviv, Ισραήλ

Γιατί να πάτε: για τον ήλιο της Μέσης Ανατολής.

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων είναι χαμηλές αυτή την εποχή, συνεπώς δεν υπάρχει καμία διακιολογία για να μην ξαπλώσετε κάτω απ’ τον ήδη ζεστό ήλιο της παραλίας Banana!

Λίμνη Tahoe, Καλιφόρνια

Γιατί να πάτε: για να χαρείτε το χιόνι! (αν είστε λάτρης του)

Αν νομίζατε ότι το σκι είναι αποκλειστικά χειμερινή δραστηριότητα, ξανασκεφτείτε το! Όλες οι πλαγιές που περιβάλλουν τα 12 ορεινά θέρετρα της λίμνης Tahoe θα είναι χιονισμένες μέχρι τον Απρίλιο!

Cartagena, Κολομβία

Γιατί να πάτε: Για τα μίνι πάρτυ που γίνονται στα λεωφορεία!

Αν βρεθείτε ένα βράδυ Τετάρτης στην Cartagena θα αναρωτηθείτε μήπως ο χρόνος σας εκτόξευσε κατευθείαν στο σαββατόβραδο! Η περιοχή Calle Media Luna ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη ζωντάνια της καθώς εκεί βρίσκονται πολλοί φοιτητικοί ξενώνες και μπαράκια.

Whitsunday Islands, Αυστραλία

Γιατί να πάτε: Για να περπατήσετε στη βελούδινη άμμο.

Η απίστευτα λευκή άμμος αποτελείται από 98% καθαρό διοξείδιο του πυριτίου και αντανακλά τη θερμότητα, έτσι ώστε να μην καίγονται τα δάχτυλα των ποδιών σας αν περπατάτε ξυπόλητοι. Ο ήχος του τριξίματος μάλιστα κατά τη διάρκεια της βόλτας την καθιστούν την πιο… αξιολάτρευτη άμμο στον κόσμο!

Phoenix, Αριζόνα

Γιατί να πάτε: Για να δείτε αγώνες μπέιζμπολ τρώγοντας BBQ!

Φτάνοντας στην Κοιλάδα του Ήλιου, όχι μόνο θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια, αλλά θα είστε και σε μια από τις πιο ζεστές πόλεις της χώρας. Απολαύστε το Arizona BBQ Festival με ζωντανή μουσική, μπέρμπον και καλή παρέα!

Sapporo, Ιαπωνία

Γιατί να πάτε: Για να πιείτε sake, και να θαυμάσετε τις ανθισμένες κερασιές (πίνοντας sake).

Η θέαση των κερασιών που ανθίζουν είναι κάτι σαν παράδοση στην Ιαπωνία και ονομάζεται hanami: Παρέες φίλων δηλαδή κάνουν βόλτες στα πάρκα, και απολαμβάνουν το μοναδικό αυτό ανοιξιάτικο θέαμα, πίνοντας sake.

Mahé, Σεϋχέλλες

Γιατί να πάτε: Για να κάνετε κατάδυση.

Οι άνεμοι στις Σεϋχέλλες υποχωρούν τον Απρίλιο, πράγμα που καθιστά αυτόν το μήνα ιδανικό για καταδύσεις. Η υποβρύχια ορατότητα μπορεί να φτάσει σχεδόν τα 100 πόδια, ιδανική ευκαιρία για τον εντοπισμό αγγελόψαρων, χταποδιών, και γαρίδων!

Munich, Γερμανία

Γιατί να πάτε: Για να πιείτε μπύρα εποχής και να φάτε τέλεια σνίτσελ!

Πολλούς μήνες πριν το Oktoberfest, συγκεκριμένα από τον Μάρτιο, το Μόναχο διοργανώνει μια γιορτή μπύρας τριών εβδομάδων που ονομάζεται Starkbierzeit, μια τοπική παράδοση που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα!

Fez, Μαρόκο

Γιατί να πάτε: Για να εισπνεύσετε τις αναθυμιάσεις στα βυρσοδεψεία της Μεδίνας.

Θα χαθείτε στη δαιδαλώδη διάταξη της πόλης, αλλά σίγουρα θα δείτε το αρχαιότερο πανεπιστήμιο του κόσμου. Θα χαζέψετε (ή θα αγοράσετε) τα φίλτρα στο φαρμακείο των Βερβερίνων που υπόσχονται θαύματα σε θεματα ανδρισμού και θα βρείτε τις καλύτερες τιμές σε δερμάτινα είδη!

Santiago, Χιλή

Γιατί να πάτε: Για τις Άνδεις.

Η χιλιανή πρωτεύουσα έχει πλέον πολύ βελτιωμένες υποδομές, με χώρους πράσινου και πολιτιστικά αξιοθέατα όπως το Πολιτιστικό Κέντρο Matucana 100. Επίσης, σε αντίθεση με το Ρίο, στο Σαντιάγκο δεν απαιτείται βίζα 160 δολαρίων!

πηγή : travelstyle.gr