Δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό!
Ποινή φυλάκισης 111 χρόνια επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας στον 52χρόνο δάσκαλο ο οποίος ασέλγησε σε βάρος 8 μαθητριών Δημοτικού Σχολείου κοινότητας του δήμου Τρικκαίων, όπου υπηρετούσε.
Η ακροαματική διαδικασία συνεχίστηκε την Τρίτη με την κατάθεση του παιδοψυχολόγου και την απολογία του 52χρονου.
Ο δάσκαλος αρνήθηκε τις κατηγορίες των μαθητριών και ισχυρίστηκε ότι παρεξήθηκε η συμπεριφορά του από τις μαθήτριες. Πάντα, όπως είπε –μεταξύ άλλων- είχε ζήλο για το επάγγελμά του, κάτι που επιβραβεύονταν στο τέλος κάθε χρονιάς από τους γονείς, είτε με συμβολικά δώρα (λουλούδια), είτε με λόγια.
Η απολογία του δασκάλου διήρκησε πολύ ώρα, αλλά τελικά δεν έπεισε το Δικαστήριο, το οποίο με ψήφος 7 έναντι μηδενός δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.
Μετά την απόφαση, πήρε και πάλι το δρόμο των φυλακών όπου κρατείται από τον Μάιο του 2015.
πηγή: karditsapress.gr