Χωρίς… δίκαννα η κοπή πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων

Στο «Gallery Art Hotel» ήταν αυτή τη φορά το ραντεβού των κυνηγών της περιοχής που άφησαν για λίγο στην άκρη τα όπλα τους και χωρίς θηράματα συναντήθηκαν σε μία διαφορετική «μάζωξη». Βρέθηκαν όλοι μαζί για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.
Ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Χρήστος Ρουσιαμάνης εκτός από τις ευχές του έκανε κι ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αλλά παράλληλα αναφέρθηκε και στα μελλοντικά σχέδια και σε όσα προγραμματίζονται για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε.
Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί και στην προσοχή που πρέπει να δίνουν οι κυνηγοί, αλλά και τα απαιτούμενα μέτρα και τις προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνουν για την αποφυγή ατυχημάτων.
«Στόχος του συλλόγου είναι η ανάδειξη της παιδείας των κυνηγών με σεβασμό στο περιβάλλον και στους νόμους που διέπουν το κυνήγι» επισήμανε.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί κυνηγοί, ενώ κατά τη διάρκειά της τιμήθηκαν μεταξύ των άλλων για την πολύχρονη παρουσία τους στον σύλλογο οι κυνηγοί: Γιάννης Αρκουμάνης, Νικόλαος Βαρελάς, Αριστείδης Καβουρίδης, Κων/νος Καρατάσιος, Βασίλειος Κελεπούρης, Ευάγγελος Παπαδημητρίου, Ηλίας Τανός και Δημήτριος Κεφαλάρας.