Χοιρινό με κόλιανδρο

Υλικά :

1 κιλό χοιρινό μπούτι

1 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο

1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο

3 σκελίδες σκόρδο

1/2 ποτήρι ελαιόλαδο

3 κ.γ. τριμμένο κόλιανδρο

2 φύλλα δάφνη

3 κ.σ. μουστάρδα

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα αφήνουμε σε μια λεκανίτσα με νερό. Πλένουμε και στραγγίζουμε το χοίρινο μας, βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε το κρεατάκι μας. Προσθέτουμε τον κόλιανδρο, το σκόρδο και το κρεμμύδι να μαραθούν και αυτά λιγάκι. Ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα να βράζει. Μετά ρίχνουμε την μουστάρδα, το αλατοπίπερο και τα κρεμμύδια. Συμπληρώνετε νεράκι και βράζετε για ακόμα μια ωρίτσα.  Δοκιμάζετε αν είναι βρασμένο το φαγάκι σας ή αν θέλει λιγάκι ακόμα βράσιμο.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/  και στην σελίδαhttps://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).