Χοιρινή τηγανιά πάνω σε πιτούλες

Υλικά :

χοιρινή σπάλα
ελαιόλαδο
λευκό κρασί
κρεμμύδι
πιπεριά πράσινη, κόκκινη και πορτοκαλί
μανιτάρια
μουστάρδα
λεμόνι
αλάτι
πιπερι
Εκτέλεση:
Χοιρινή σπάλα κομενη μπουκιτσες. Τις σοτάρω σε λαδακι και σβήνω με λευκο κρασακι.προσθετω τα λαχανικα που εχω ψιλοκόψει, κρεμυδακι πιπεριές πράσινη κόκκινη πορτοκαλι μανηταρια.προσθετω νεράκι ίσα σκεπαστούν και αφηνω να βράσουν.οταν δω οτι το κρεατακι μου ειναι τελειωμένο σβήνω και τραβώ ολο το ζουμάρισμα σε μιξερακι και το χτυπώ με μπόλικη μουστάρδα και λεμονί, περιχυνω. Σερβίρω ειτε με τηγανίτες πατατες η ρυζάκι η ψημένες πιτουλες.το πασπαλίζαμε με σουσαμακι.(αλάτι και πιπέρι οταν ριχνω τα λαχανικα).
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έδωσε η φίλη μας Έφη Πελέκη.