Υλικά :
6 φύλλα καρρέ χωριάτικα
500 γρ. ΜΑΣΤΕΛΟ κατσικίσιο χοντροτρ/νο
250 γρ. Χαλούμι χοντροτρ/νο
300 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
200 γρ κρέμα γάλακτος 35%
200 γρ. κεφίρ
4 μεγάλα αυγά
1 φλ. καφέ λαδάκι
1 κ.σ γεμάτη μαλακωμένο βούτυρο
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 κ.γ. πιπέρι
2 κ.σ. σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Α. Αλείφουμε το ταψί με το βούτυρο.
Β. Ανακατεύουμε το ΜΑΣΤΕΛΟ με το χαλούμι Στρώνουμε το φύλλο βάσης, αλείφουμε λαδάκι, πασπαλίζουμε το 1/3 της παρμεζάνας, καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο και σκορπίζουμε επάνω το 1/3 των τυριών.
Γ. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία φύλλα-λάδωμα- παρμεζάνα- τυριά, σκεπάζουμε με τα 2 τελευταία φύλλα, διπλώνουμε τα περσευούμενα σε “κοτσιδάκι” και χαράζουμε την πίτα σε 16 κομμάτια. .
Δ. Χτυπάμε αυγά-κρέμα-κεφίρ μαζί με τα καρυκεύματα, περιχύνουμε την πίτα, την αφήνουμε λίγο να ρουφήξει τα υγρά, πασπαλίζουμε το σουσάμι και ψήνουμε.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε ο φίλος μας Γιώργος Κέφαλος (Φευ-γάτος Μαγειρας).