Υλικά συνταγής
- 4 τσιπούρες των 225γρ. – 250γρ.
- 1 φλιτζ. αλεύρι
- ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
- Αγοράζουμε τις τσιπούρες μας καθαρισμένες από λέπια και εντόσθια.
- Τις πλένουμε και τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Αλατοπιπερώνουμε, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Καλή επιτυχία
Την συνταγή μας την έστειλε η Κωνσταντίνα Μαργαρίτη