Το αδιαχώρητο στα Τρίκαλα-Περισσότερα από 160 λεωφορεία κατέκλυσαν την πόλη

Το αδιαχώρητο συνέβη χθες στα Τρίκαλα. Περισσότερα από 160 λεωφορεία κατέφθασαν στην πόλη από όλη την Ελλάδα. Επισκέπτες από Κομοτηνή, Ήπειρο, Βόλο κι από πολλές άλλες περιοχές βρέθηκαν στα Τρίκαλα για να επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο. Συνομιλήσαμε με κάποιους από τους επισκέπτες που συναντήσαμε στο Μύλο και μας είπαν τα καλύτερα. Σίγουρα ατού είναι το επιβλητικό κτίριο του Μύλου με τον καταπληκτικό περιβάλλοντα χώρο. Αυτό είναι που μας τόνισαν πάνω από όλα, διότι όπως μας είπαν, χριστουγεννιάτικα πάρκα έχουν στηθεί και σε άλλες πόλεις, όμως αυτό που κάνει ξεχωριστό τον Μύλο των Ξωτικών είναι ο Μύλος αυτός κάθε αυτός. Ειδικά φέτος που έχουν γίνει και οι εργασίες συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού είναι μία καλή ευκαιρία για να διαφημιστεί και για τον υπόλοιπο χρόνο.

Το αδιαχώρητο όμως συνέβη και στο κέντρο της πόλης όπου δεν έπεφτε «καρφίτσα» κυριολεκτικά. Κόσμος έκανε βόλτες στους πεζόδρομους και στην πλατεία, φωτογραφιζόταν στις γέφυρες με φόντο το Ληθαίο. Η επίσκεψη στο Βαρούσι συνοδεύεται τις περισσότερες φορές για μία στάση για φαγητό και ξεκούραση στα Μανάβικα, ενώ από ό,τι λένε και οι ίδιοι οι επαγγελματίες αυτές τις μέρες δουλεύουν όλα τα μαγαζιά της πόλης στο σύνολό τους. Καφέ, εστιατόρια και ταβέρνες ήταν γεμάτα.

Σε ό,τι αφορά στις κρατήσεις δωματίων όπως πληροφορούμαστε υπάρχει μεγάλο ποσοστό πληρότητας ακόμη και τώρα πριν τις γιορτές, ενώ για τις ημέρες των Χριστουγέννων υπάρχει μεγάλη κάλυψη.