Τιμή στους πεσόντες αστυνομικούς

Να τοποθετηθεί μια μαρμάρινη στήλη προς τιμήν των αστυνομικών που έχουν χάσει τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, στην πλατεία που περικλείεται από τις οδούς Απόλλωνος, Πολυκάρπου και Μαρκίνα Κλαυδίου, ζητούν τα μέλη του Συνδέσμου Απόστρατων Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Τρικάλων.

Το θέμα, έχει ήδη συζητηθεί στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρικκαίων, ενώ η τελική απόφαση θα ληφθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη.

Με αίτηση τους προς το δήμο Τρικκαίων, η διοίκηση του Συνδέσμου Απόστρατων να δοθεί Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων, ζήτησαν αρχικά να δοθεί η ονομασία «Πλατεία πεσόντων αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος» στην πλατεία που περικλείεται από τις οδούς Απόλλωνος, Πολυκάρπου και Μαρκίνα Κλαυδίου, ωστόσο στη συνέχεια αναίρεσαν την αρχική τους απόφαση και ζήτησαν να τοποθετηθεί μια μαρμάρινη στήλη σε μέρος το οποίο θα υποδείξει η Υπηρεσία. Η μαρμάρινη αυτή στήλη δε θα αναφέρεται σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο ή σε ονόματα αστυνομικών, αλλά θα είναι γενικά για Πεσόντες Αστυνομικούς εν ώρα καθήκοντος.