Συνεργασία της αγοράς με τον Δήμο Τρικκαίων ενόψει του “Μύλου των Ξωτικών”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων συνεργαζόμενος και φέτος με τον Δήμο Τρικκαίων, υιοθετεί και δεσμεύεται για τις καλές πρακτικές που πρέπει να ακολουθηθούν, ώστε οι επισκέπτες του “Μύλου των Ξωτικών” να έχουν και πάλι, τις καλύτερες εντυπώσεις για την Τρικαλινή φιλοξενία.

Για αυτόν τον λόγο, απέστειλε ενημερωτική επιστολή προς τους συναδέλφους μέλη του.

Στην επιστολή συγκεκριμένα αναφέρεται πως:

«H συνεργασία και η υιοθέτησή της από όλα τα μέλη μας, έχει ως κύριο άξονα την ενότητα, την προοπτική ανάπτυξης, την προώθηση τοπικών προϊόντων και την ουσιαστική συνεισφορά στους Τρικαλινούς. Παράλληλα, τον  πλήρη σεβασμό στους επισκέπτες της πόλης μας, καθώς πρόκειται για έναν θεσμό ο οποίος υποστηρίζει κάθε χρόνο και την τοπική αγορά, αφού τοποθετεί την πόλη των Τρικάλων στο επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων προορισμών.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στη μεγάλη γιορτή και σας αποστέλλουμε το φυλλάδιο πληροφοριών, προκειμένου να το τοποθετήσετε σε εμφανή σημεία της επιχείρησής σας και να το διανέμετε στους επισκέπτες – πελάτες σας. Τις επόμενες ημέρες στο κιόσκι πληροφοριών (info point) του Δήμου στην κεντρική πλατεία θα υπάρχει επάρκεια φυλλαδίων προκειμένου να ικανοποιήσετε τις μελλοντικές σας ανάγκες.

Όπως γνωρίζετε ο  “Μύλος των Ξωτικών” λειτουργεί και φέτος για 6ο συνεχόμενο χρόνο με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και επισκεψιμότητα. Είναι επίσης γνωστό πως τα άμεσα οφέλη και η περισσότερη κατανάλωση γίνεται στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστίαση κ.λ.π.). Ωστόσο ο τζίρος που δημιουργείται στην πόλη μας είναι πολύ υψηλός και η προστιθέμενη αξία όπως και τα έμμεσα οφέλη είναι προς όλους μας. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, συνεχίστε να στηρίζετε την όλη προσπάθεια, διατηρώντας τα Τρίκαλα «τον φωτεινό φάρο των Χριστουγέννων» για όλη την Ελλάδα».