Συνελήφθη Τρικαλινός με ποσότητα κάνναβης

Έναν 52χρονο Τρικαλινό συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι, οι άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, καθώς βρέθηκε να κατέχει 2 και πλέον κιλά ινδικής κάνναβης, έξι δενδρύλλια, μικροποσότητα ηρωίνης, ένα κυνηγετικό όπλο αλλά και χρήματα.

Ο 52χρονος, παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν τόσο στην κατοικία, όσο και σε αποθήκη του 52χρονου Τρικαλινού, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Συν τοις άλλοις, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκαν σε θαμνώδη έκταση της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 3,6 μέτρα, τα οποία όπως εξακριβώθηκε, καλλιεργούσε ο συλληφθείς.

Από το χώρο καλλιέργειας των δενδρυλλίων κατασχέθηκαν επίσης ένα βαρέλι με κάνναβη, βάρους 920 γραμμαρίων και διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.