Συμμετοχή εθελοντών στον Ημιμαραθώνιο Ράξας

Ξεχωριστή και ουσιαστική η συμμετοχή των εθελοντών του δήμου Τρικκαίων στον 12ο ημιμαραθώνιο Ράξας, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή. Η φετινή διοργάνωση, έχει ως κεντρικό στόχο, την ευαισθητοποίηση όλων, απέναντι στη δωρεά μυελού των οστών.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, οι Τρικαλινοί εθελοντές, ως ομάδα θα συμμετάσχουν όλοι στον 12ο ημιμαραθώνιο Ράρξας 2015, με σύνθημα «γίνε δότης μυελού των οστών» την Κυριακή στις 13 Δεκεμβρίου.

 Παράλληλα σημειώνουν: «Τρέχουμε 7 χλμ με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την κεντρική πλατεία του τοπικού διαμερίσματος Ράξας του Δήμου Τρικκαίων και ώρα 10:45π.μ.»

Περιγραφή  διαδρομής αγώνα:

Εκκίνηση  από το Τ.Δ. Ράξας  ακολουθούμε την  ασφαλτοστρωμένη δημοτική οδό προς Τ.Δ. Ριζώματος  μετά την γέφυρα στρίβουμε δεξιά προς  οικισμό Χαϊδεμένης και ακολουθούμε την  διαδρομή του ημιμαραθωνίου μέχρι το τέλος της στην πλατεία της Ράξας. Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει  1 σταθμός  τροφοδοσίας   με νερό. Στον τερματισμό  θα υπάρχει νερό, τσάϊ  και μπουφές με τοπικά εδέσματα.

Τα μέλη του συλλόγου εθελοντών, καλούν όλους όσοι έχουν χρόνο και διάθεση, να συμμετάσχουν στον ημιμαραθώνιο Ράξας.