Συλλήψεις σε όλη τη Θεσσαλία

Στη Λάρισα, συνελήφθη σήμερα το πρωί μια 46χρονβη από το Μεξικό, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών. Το περιστατικό έχει επιληφθεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Σύλληψη όμως είχαμε και στο Βόλο, όπου άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Μαγνησίας, συνέλαβαν έναν 27χρονο, δυνάμει εντάλματος σύλληψης για ληστεία.

Στα Τρίκαλα, αστυνομική της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, συνέλαβαν έναν 50χρονο Αλβανό, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα χύμα αφορολόγητου καπνού, βάρους (504) γραμμαρίων και δέκα πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης. Οι κατασχεθείσες ποσότητες καπνού και τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Χθες το βράδυ όμως, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν και έναν 54χρονο, διότι κατά τον έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια χάρτινη συσκευασία, με μικροποσότητα κάνναβης.