Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λάρισα και Βόλο

Γεμάτο και πάλι το αστυνομικό δελτίο, για υποθέσεις ναρκωτικών, υποθέσεις που έχουν γίνει καθημερινές σε επίπεδο Θεσσαλίας. Αυτή τη φορά είχαμε συλλήψεις 4 ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην περίπτωση του Βόλου, ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων, αντιμετωπίζει και την κατηγορία για αντίσταση κατά των Αρχών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, χθες το βράδυ στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24,9 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, 14,3 γραμμάρια σπόρων κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τα ξημερώματα, ακολούθησε και η σύλληψη ενός 35χρονου ημεδαπού, από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Λάρισας, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Στην περιοχή του Βόλου δε, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, συνέλαβαν χθες βράδυ, δυο νεαρούς, ηλικίας 20 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών και της αντίστασης. Για την ακρίβεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 20χρονο να παραδίδει στον 24χρονο μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Κατά τη σύλληψή του ο 24χρονος αντιστάθηκε στους αστυνομικούς. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 24χρονος