Συγκινητικό «αποχαιρετιστήριο» μήνυμα Μεριβάκη

Μπορεί να έβγαλαν «μαχαίρια» ο ένας να παραιτήθηκε όμως ο αποχαιρετισμός ήταν… θερμός. Ο λόγος για τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας, Θανάση Μεριβάκη και τον παραιτηθέντα αντιδήμαρχο καθαριότητας Ευάγγελο Ζαφείρη, ο οποίος μπορεί να υπέβαλλε την παραίτησή του πριν τον Νοέμβριο (λόγω ζωντανής φάτνης κ.α.) αλλά μόλις σήμερα έγινε αποδεκτή.
«Αγαπητέ συνεργάτη Βαγγέλη Ζαφείρη με στενοχώρησε η αίτηση αντικαταστάσεως-παραιτήσεώς σου από την θέση του αντιδημάρχου, που σε είχα ορίσει και μάλιστα με τα σημαντικά καθήκοντα της καθαριότητας – πρασίνου και της πολιτικής προστασίας.
Στο μικρό διάστημα που άσκησες αυτά καθήκοντα σου δεν με διέψευσες ,αντίθετα άσκησες αυτά με μεγάλη επιμέλεια και υπευθυνότητα . Προέχει όμως, όπως κι εσύ το λες στην αίτησή σου, η σωματική και ψυχική σου υγεία.
Θέλω και πάλι να σ ευχαριστήσω θερμά και να σε διαβεβαιώσω ότι σε θεωρώ άξιο και πολύτιμο συνεργάτη μου». Τάδε έφη ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας αλλά δεν λύγισε ο Ευάγγελος Ζαφείρης. Έτσι ο Θανάσης Μεριβάκης βρίσκεται σε αναζήτηση αντιδημάρχου…