Στο Δημαρχείο η κλήρωση για τις 100 θέσεις εργασίας στον Μύλο των Ξωτικών-1035 αιτήσεις

Από τον Δήμο Τρικκαίων ανακοινώνεται ότι, με μέριμνα της e-trikala ΑΕ θα πραγματοποιηθεί η δημόσια, ανοιχτή για όλους κλήρωση, για θέσεις εργασίας στον 6ο Μύλο των Ξωτικών. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Η παρακολούθηση της διαδικασίας είναι ελεύθερη για όλους.
Αιτήσεις

Σε 1.035 ανέρχονται οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για εργασία στο Μύλο των Ξωτικών. Η διαδικασία επιλογής του προσωπικού για τη λειτουργία της Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου  “Ο Μύλος των Ξωτικών”  έχει ξεκινήσει από την Αναπτυξιακή Εταιρία του Δήμου Τρικκαίων e-Trikala A.E. και το ενδιαφέρον υπήρξε εξαιρετικά μεγάλο και φέτος.

Οι αιτήσεις γινόταν ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Μύλου (www.milosxotikon.gr) από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου μέχρι την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ενώ που πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι ότι η επιλογή του προσωπικού θα γίνει με δημόσια κλήρωση.

Υπερπολλαπλάσιες

Κάθε χρόνο οι αιτήσεις για απασχόληση στο Μύλο των Ξωτικών ξεπερνά τις προσδοκίες. Οι αιτήσεις που υποβάλλονται είναι υπερπολλαπλάσιες των προσφερόμενων θέσεων. Έτσι συνέβη και φέτος κι όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μαθηματικές γνώσεις για να το συμπεράνει αρκεί μόνο να σκεφτεί ότι οι προσφερόμενες θέσεις σε κάθε διοργάνωση ανέρχονται σε 100.

Λιγότερες από πέρυσι

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος υπήρξαν λιγότερες σε σχέση με την περσινή χρονιά οπότε και οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ανήλθαν σε 1300.

Τομείς

Όσοι επιλεγούν θα εργαστούν το διάστημα 26/11/16 – 07/01/17 στους παρακάτω τομείς απασχόλησης: