Στη μάχη της ενημέρωσης τοπικά και Αθηναϊκά ΜΜΕ

Τη δική τους μάχη για την ενημέρωση δίνουν από την περασμένη Πέμπτη, δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, εικονολήπτες και τεχνικοί που βρίσκονται στη Λάρισα και στο μπλόκο της Νίκαιας για την κάλυψη του ρεπορτάζ των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ζωντανές τηλεοπτικές συνδέσεις με τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών καναλιών, φωτορεπορτάζ, αλλά και κάλυψη των εξελίξεων και των γεγονότων για τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο θέτουν σε ετοιμότητα τους συναδέλφους όλων των τομέων σε τοπικό, θεσσαλικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Σε διαρκή ετοιμότητα κι εκείνοι, με ήλιο και παγωνιά, με αέρα και βροχή, εκεί στη μάχη της ενημέρωσης, πολλές φορές επί ώρες στο πόδι με νερό και καφέ.

Στη μάχη της είδησης από ανθρώπους που έμαθαν να αγωνίζονται και να αγχώνονται για να παρουσιάσουν την είδηση έγκυρα και έγκαιρα. Στο πεζοδρόμιο, στο δρόμο, παντός καιρού και με αποδοχές σε πολλές των περιπτώσεων ιδιαίτερα χαμηλές για τα όσα προσφέρουν.

Σήμερα λοιπόν στο πόδι οι αγρότες, την ερχόμενη Πέμπτη 28 Γενάρη όλοι εμείς οι μπρος και πίσω από τις κάμερες και τους φακούς μας που θα συμμετέχουμε στην πρώτη προειδοποιητική απεργία για το ασφαλιστικό.

Φυσικά ο Φλεβάρης θα συνεχίσει να είναι θερμός απεργιακά παρά το ψύχος του χειμώνα…

πηγή: krinitrikalon.gr