Σημαντικές παρουσίες-ομιλίες διακεκριμένων ακαδημαϊκών σε εκδήλωση της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΜeteoraNephrolife

Ένα σημαντικό κύκλο επιστημονικών διαλέξεων από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς διοργανώνει η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης ΜeteoraNephrolife, το Σάββατο 19/11/2016 και ώρα 18.30.Η θεματολογία των εν λήγω διαλέξεων αφορά στις «Σύγχρονες μεθόδους φροντίδας των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών & τις νέες εξελίξεις στη μεταμόσχευση νεφρού».
Οι διαλέξεις που θα πραγματοποιήσουν εκλεκτοί ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, απευθύνονται τόσο στον επιστημονικό κόσμο του νομού μας, όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο για την νεφρικής νόσο (ασθενείς, συγγενείς- περιβάλλον ασθενών κ.α.)
Ομιλητές θα είναι οι :
Δημήτρης Γούμενος, Καθηγητής Νεφρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών, Δ/ντης Νεφρολ. Μεταμοσχευτικού Τμήματος Πανεπιστημιακού Γ.Ν. Πατρών
Ιωάννης Στεφανίδης, Καθηγητής Νεφρολογίας Πανεπιστημίου. Θεσσαλίας, Δ/ντης Νεφρολογικής Κλινικής Π.Γ.Ν. Λάρισας
Αιμίλιος Ανδρίκος, ΜD DR, Διευθυντής Νεφρολόγος Γ.Ν. Ιωαννίνων
Αθανάσιος Τζαμούρτας, Καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης, ΤΕΦΑΑ Παν. Θεσσαλίας.
Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Νικόλος Τσιάνας, Νεφρολόγος, Πρ. Συντ. Δ/ντης Τεχνητού Νεφρού Γ.Ν.Τρικάλων, Επιστημ. Διευθυντής MeteoraNephrolife
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΜeteoraNephrolife (7ο χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων Καλαμπάκας) και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την πρώτη και πρότυπη ιδιωτική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης που λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες στο Νομό μας.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση.