Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά-Ποιες Κυριακές θα είναι ανοικτά τα καταστήματα

Από την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Το χριστουγεννιάτικο ωράριο λειτουργίας θα διαρκέσει ως την Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017.

Οι δύο Κυριακές που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων να λειτουργήσουν τα καταστήματα την περίοδο των Χριστουγέννων είναι:

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου με ωράριο 11:00 – 15:00

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου με ωράριο 11:00 – 17:00.

Ωράριο

Το εορταστικό ωράριο έχει ως ακολούθως:

«Φέτος προσθέσαμε εν’ όψει και της συνεργασίας με τον Δήμο Τρικκαίων και τον Μύλο των Ξωτικών το ειδικό πλαίσιο που αναφέρει ότι η επιχείρηση συνεργάζεται με τον Μύλο των Ξωτικών συμμετέχοντας με ειδικές τιμές προς τους επισκέπτες του Μύλου και όχι μόνο.

Θεωρούμε ότι έτσι δίνεται η δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης μας να αναδείξουν το συγκριτικό τους πλεονέκτημα έναντι των πολυκαταστημάτων. Την διαπραγμάτευση δηλαδή της καλύτερης τιμής μέσα στο κατάστημα.

Σας καλούμε, λοιπόν, να το αναρτήσετε σε εμφανές σημείο της βιτρίνας σας προκειμένου να επωφεληθείτε από την μεγάλη επισκεψιμότητα των ημερών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων σας εύχεται καλές γιορτές με πολλές και καλές δουλειές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογο Τρικάλων.