Σήμερα θα φλερτάρω τον…άντρα μου

Θυμάστε τις πρώτες ημέρες της σχέσης σας με τον σύντροφό σας;

Ο πρώτος καιρός των σχέσεων είναι γλυκός με πολλά καρδιοχτύπια.Μετά από πολλά χρόνια γάμου, με πολυάσχολες ζωές, απαιτητική καθημερινότητα μαζί με τα παιδιά,  αυτές οι γλυκιές αναμνήσεις μοιάζουν αρκετά μακρινές.

Ήρθε η ώρα να φέρετε το ρομαντισμό ξανά στην ζωή σας. Πώς; Κάπως έτσι!

Μπορείτε να του θυμίσετε ένα ρομαντικό τραγούδι που ακούγατε όταν γνωριστήκατε. Κάντε του έκπληξη και ακούστε το στο αμάξι σας ή στο σπίτι. Ένα ρομαντικό τραγούδι αποτελεί  μια ευκαιρία για αγκαλιές και φιλιά.

Γιατί να περιμένετε να είστε μακριά του να του πείτε κάτι γλυκό ή να του στείλετε ένα μήνυμα; Ακόμη και αν είστε δίπλα δίπλα μπορείτε να του στείλετε ένα μήνυμα αγάπης για να τον εκπλήξετε ευχάριστα.

Αν ξέρετε ότι του αρέσει ένα συγκεκριμένο ρούχο που φοράτε ήρθε η ώρα να το βγάλετε από την ντουλάπα σας ακόμη και αν δεν είναι μια επίσημη περίσταση.

Εμείς οι γυναίκες θέλουμε τους άντρες να είναι κυνηγοί. Μα πού ζούμε;Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και ζητήστε του να βγείτε ραντεβού. Θα εκτιμήσει την πρωτοβουλία σας. Αλήθεια.

Όλοι οι άντρες λένε διάφορα αστεία και ανέκδοτα. Κάποια μας αρέσουν και κάποια όχι. Το να γελάτε με τα αστεία του όμως είναι σαν να του δίνετε την επιβεβαίωση. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τα αστεία που έχετε ακούσει εκατομμύρια φορές.

Μην ξεχνάτε πως ο πιο κλασσικός τρόπος για να δείξετε προσοχή στον άντρα σας. Αφήστε του μικρά μηνύματα όπου ξέρετε ότι θα βρει σίγουρα και φτιάξτε του την διάθεση.

Αντί να μένετε στην πλευρά του κρεβατιού σας κοιμηθείτε αγκαλίτσα σήμερα.Και κάθε νύχτα!

Αφήστε λίγο τα άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη, βάλτε μουσική και χορέψτε στην κουζίνα αγκαλιά.Ακόμη και αν δεν έχετε μουσική, τραγουδήστε και χορέψτε!

Ψιθυρίστε του κάτι γλυκό. Αντί να μιλάτε για θέματα γενικής φύσεως, καθίστε δίπλα του και πείτε του κάτι γλυκό στο αυτί του.

Φιλήστε τον!Είναι προφανές αλλά μερικές φορές το ξεχνάμε.Θυμηθείτε λοιπόν πως τα φιλιά δεν είναι ποτέ αρκετά.

Ώρα για φλερτ λοιπόν!

πηγή : babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα