Πως είναι η επέτειος γάμου πριν και μετά τα παιδιά

Σήμερα είναι η ένατη επέτειός μας.

Είναι μια σημαντική επέτειος και ενώ θα ήταν ωραίο να κάνουμε κάτι διασκεδαστικό δεν κανονίσαμε τίποτα.Έτσι συνειδητοποίησα πόσο αλλάξαν οι επέτειοι πριν και μετά από έναν γάμο με 2 παιδιά.

Πριν τα παιδιά: Εβδομάδες πριν έρθει η επέτειος συζητούσαμε για το τι να κάνουμε και πως να γιορτάσουμε τον γάμο μας.
Μετά τα παιδιά: Δεν ξέρεις τι μέρα και τι μήνα έχουμε και συνειδητοποιείς πως αύριο που έχετε ραντεβού με τον οδοντίατρο είναι και η επέτειός σας.

Πριν τα παιδιά: Κοιτάτε μαζί το άλμπουμ του γάμου σας και λέτε πόσο υπέροχη ήταν εκείνη η ημέρα.Θυμάστε αστεία περιστατικά και γελάτε ή συγκινείστε.
Μετά τα παιδιά: Δεν θυμάστε σε ποιο ντουλάπι έχετε βάλει το άλμπουμ του γάμου σας και όταν τελικά το βρειτε και αρχίζετε να το ξεφυλλίζετε, ένα από τα παιδιά σας ρίχνει πάνω την κούπα με τον καφέ σας.

Πριν τα παιδιά: Κλείνετε ρομαντικό δείπνο με κρασί σε ένα από τα πιο ωραία εστιατόρια της πόλης.Έχετε κάνει κράτηση εβδομάδες πριν γιατί θέλετε το πιο ρομαντικό τραπέζι.
Μετά τα παιδιά:Μια μέρα πριν ψάχνετε απεγνωσμένα κάποιον φίλο/ η να αφήσετε τα παιδιά σας. Μετά από καμιά 10ριά τηλέφωνα βρίσκετε μια ανύπαντρη φίλη που μπορεί μέχρι τις 10 γιατί έχει να ξυπνήσει πρωί. Ψάχνετε ένα ρομαντικό εστιατόριο αλλά δεν βρίσκετε γιατί δεν ξέρετε πλέον κανένα καινούριο εστιατόριο.Τελικά πάτε στο εστιατόριο απέναντι από το σπίτι σας και ζητάτε ένα οποιοδήποτε τραπέζι.

Πριν τα παιδιά: Ετοιμάζεστε.Παίρνετε ένα καινούριο φόρεμα, φτιάχνετε τα νύχια σας, τα μαλλιά σας κλείνετε και ένα ραντεβού για αποτρίχωση.
Μετά τα παιδιά:Αν κοιμούνται τα παιδιά θα κάνετε ένα γρήγορο μπάνιο.Μαζεύετε τα μαλλιά σας, βάζετε άνετα παπούτσια και ένα άνετο φόρεμα.Αν αργήσουν να ξυπνήσουν μπορεί να βάψετε και τα νύχια σας.

Πριν τα παιδιά: Τρώτε κανένα τρίωρο και πηγαίνετε να περάσετε μια ακόμη πιο ρομαντική βραδιά στο σπίτι.Μένετε ξάγρυπνοι ως αργά και συζητάτε για το πόσο υπέροχη είναι η ζωή σας και πόσο υπέροχο θα είναι να κάνετε ένα παιδάκι.
Μετά τα παιδιά: Τσιμπάτε μια ποικιλία μπύρας και πίνετε δυο μπύρες. Νυστάζετε και πηγαίνετε στο σπίτι της φίλης σας να πάρετε τα παιδιά σας.Πλένετε τα δόντια σας και λέτε σ” αγαπώ και αγκαλιάζεστε για λίγο.

Ξαπλώνετε και δίνετε ένα γλυκό φιλί και ξαπλώνετε αγκαλιά εξαντλημένοι…

πηγή : babyradio.gr– Κατερίνα Π.