Πρωτάθλημα Backgammon – 11η Αγωνιστική

Συνεχίζονται οι αγωνιστικές δραστηριότητες του «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» με την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon). Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 2/4 και ώρα 18.00΄ στο καφενείο Ηλία Ελευθερίου, Καραϊσκάκη 13 – Καρδίτσα. Το ενδιαφέρον των παικτών έχει πλέον κορυφωθεί, καθώς υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στην κορυφή της βαθμολογίας και οι πρώτες θέσεις θα κριθούν από τα αποτελέσματα των τριών τελευταίων αγωνιστικών που απομένουν.
Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ανοιχτή σε όλους, γυναίκες και άνδρες, που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι.
Στο αγωνιστικό καλεντάρι ακολουθούν ο 4ος και τελευταίος προκριματικός γύρος του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Κυριακή του Θωμά (19/4) και ώρα 10.30΄ στο καφε PLAYBOOK (Πλαστήρα 43 – Καρδίτσα) και η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Πέμπτη 23/4. Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις αυτές θα κοινοποιηθούν με νεότερες ανακοινώσεις.
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται τα μαθήματα Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon) κάθε Σάββατο και ώρα 19.30΄ στο καφε PLAYBOOK (Πλαστήρα 43 – Καρδίτσα) Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.
Επίσης από το Δ.Σ. του Ομίλου συστάθηκαν οι επιτροπές για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του 3ου Κυπέλλου Backgammon «Αντώνης Μαλτεζόπουλος» που θα διεξαχθεί στις 1 και 2 Μαΐου στο Thessalikon Grand με την συμμετοχή πολλών σημαντικών παικτών από όλη την χώρα με εθνικές και διεθνείς διακρίσεις.