Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στη Θεσσαλία

Πέντε συλλήψεις, εκ των οποίων τρεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, έγιναν χθες στην περιοχή της Θεσσαλίας. Αναλυτικότερα χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, ΟΠΚΕ, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 49 και 47 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάυλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 64,2 γραμμαρίων.

Επίσης, στη Λάρισα, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, ΔΙΑΣ, συνελήφθη ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης 4 μηνών.

Στα Τρίκαλα χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, συνελήφθη ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάϋλον συσκευασία με βουπρενοφίνη, βάρους 0,8 γραμμαρίων, καθώς και έξι ναρκωτικά δισκία.

Χθες επίσης, το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε ναρκωτικά δισκία.