Πέντε συλλήψεις στη Θεσσαλία, οι τρεις στα Τρίκαλα

Ένα 24ωρο ήταν αρκετό για πέντε συλλήψεις στα Τρίκαλα, μια σύλληψη στη Λάρισα και 3 συλλήψεις στην περιοχή του Βόλου. Οι συλλήψεις αφορούν σε υποθέσεις κλοπής, διάρρηξης, μικροποσότητες ναρκωτικών, αλλά και σε παράνομα τσιγάρα. Οι υποθέσεις απασχόλησαν τους αστυνομικούς από τις 8 το πρωί της Πέμπτης, εώς τις 8 σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, οι περισσότερες συλλήψεις έγιναν στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα:

 

Στην υπόλοιπη Θεσσαλία

 

Στη Λάρισα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, συνέλαβαν στον Τύρναβο έναν 33χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία και κατασχέθηκε.

Στην περιοχή του Βόλου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, συνέλαβαν δυο ημεδαπούς ηλικίας 48 και 32 ετών. Ο 48χρονος βρέθηκε να έχει έξι ναρκωτικά δισκία, ενώ ο 32χρονος είχε ένα ναρκωτικο δισκίο. Και στις δυο περιπτώσεις, δεν είχαν ιατρική συνταγή, ενώ τα δισκία κατασχέθηκαν.

Επίσης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, συνέλαβαν έναν 41χρονο ημεδαπό, ο οποίος εισήλθε σε κατάστημα 51χρονου και αφαίρεσε ηλεκτρικές συσκευές, ενώ στη συνέχεια διέρρηξε το αυτοκίνητο ενός 39χρονου και αφαίρεσε διάφορα εργαλεία. Τα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους τους.

Παράλληλα, τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μίγματος καπνού και κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης, με υπολείμματα κάνναβης.