Ο Δημήτρης Παπαστεργίου πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας της ΚΕΔΕ

Την ανάπτυξη και στήριξη της επιχειρηματικότητας, ως έναν από τους πυλώνες αναπτυξιακής προοπτικής για τη χώρα μας, σε συνεργασία με τους Δήμους, αναλαμβάνει πλέον ο Δήμαρχος Τρικκαίων.
Πριν λίγες ημέρες, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ανέλαβε πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας).
Από τη θέση αυτή, προωθείται το βασικό στοιχείο της άποψής του, ότι η επιχειρηματικότητα χρειάζεται στήριξη και εμφύσηση καινοτόμων ιδεών. Ετσι, θα προωθηθεί σε πρώτη φάση η άμεση συνεργασία με τους εκπροσώπους των Ελλήνων επιχειρηματιών, εμπόρων, επαγγελματιών, που καθημερινώς δίνουν έναν ξεχωριστό αγώνα για να διατηρηθεί χωρίς περαιτέρω απώλειες, η υγιής επιχειρηματική δράση στην κοινωνία.
Η ΚΕΔΕ, εξάλλου, ως πρωτεύων θεσμός προώθησης των συμφερόντων των δημοτών, αποτελεί το εχέγγυο, ότι η ανάπτυξη της χώρας θα διέλθει μέσω, της ουσιαστικής συνεργασίας, της άοκνης προσπάθειας και της προσφοράς.
Σημειώνεται, ακόμη, ότι η συγκεκριμένη Επιτροπή έχει ως μέλη της ακόμη έναν τρικαλινό Δήμαρχο, τον Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, έναν τρικαλινό δημοτικό σύμβουλο, τον κ. Κώστα Ψύχο από τον Δήμο Τρικκαίων, αλλά και Θεσσαλούς Δημάρχους: τον Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη και τον Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου.
Κάτι που δείχνει ότι η Θεσσαλία γενικότερα και ο Δήμος Τρικκαίων ειδικότερα, μπορούν να παίξουν ουσιαστικό και πραγματικό ρόλο στην ενίσχυση της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας στην Ελλάδα.

Από το γραφείο Τύπου