Ούτε λεπτό χαμένο μέχρι την Κυριακή για τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ

Στα λίγα 24ωρα που απέμειναν μέχρι την Κυριακή των εκλογών, εντείνουν τις προσπάθειες τους  οι υποψήφιοι  βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό μας  για να εκφραστεί και στην κάλπη η μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση του ΚΚΕ, για να δυναμώσει ο ίδιος ο λαός.

Συνεχίζουν ακάθεκτοι να αναπτύσσουν    πλούσια δραστηριότητα  με τις συγκεντρώσεις, τις περιοδείες και τις εξορμήσεις, για να φτάσει παντού το κάλεσμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ. Δεν αφήνουν   άνθρωπο τον άνθρωπο, μιλάνε πρόσωπο με πρόσωπο με κάθε άνθρωπο του μόχθου , μέσα στους χώρους δουλειάς, μέσα στα σπίτια  λαϊκών οικογενειών.

Ελπίδα –Δύναμη-Αλήθεια-Ανατροπή είναι το μήνυμα  που μεταφέρουν στο λαό , αναδεικνύοντας που βρίσκεται το πραγματικό του συμφέρον και συνεχίζουν τονίζοντας: «Στο δίλημμα νέα εξαπάτηση, απογοήτευση του λαού ή μάχη για τη χειραφέτησή του, ο κάθε αγωνιστής, ο κάθε προβληματιζόμενος άνθρωπος που ενδιαφέρεται να ζήσει ο λαός μας καλύτερα, μία απάντηση μπορεί να δώσει: Τώρα ψηφίζουμε ΚΚΕ, αυτό θα μετρήσει για το λαό την επομένη των εκλογών!

Ούτε τα ίδια με τους ίδιους, ούτε τα ίδια με τους άλλους. Ισχυρό ΚΚΕ