Οι ωφέλειες του νερού καρύδας

Οι ωφέλειες του νερού καρύδας

Το νερό καρύδας περιέχει φυσικό νερό, σάκχαρα και ελαφρούς υδατάνθρακες. Περιέχει επίσης κι άλλα οργανικά συστατικά που είναι ωφέλιμα για την υγεία μας και που το καθιστούν ένα ιδανικό ρόφημα για μετά την άσκηση. Έχει αποδειχτεί ότι το νερό καρύδας είναι πιο ωφέλιμο από το γάλα και από τα περισσότερα αθλητικά ποτά, αφού περιέχει ακόμα περισσότερο κάλιο από τις μπανάνες και χαμηλά επίπεδα λιπαρών, θερμίδων και χοληστερίνης .

Χωρίς αμφιβολία, πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ήδη τις θεραπευτικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας, όμως τώρα το νερό καρύδας μπορεί να πάρει τη θέση του στο φαρμακείο του σπιτιού, επειδή οι καρύδες έχουν ιδιότητες κατά τωνμυκήτων, των μικροβίων και των ιών.

Οι ωφέλειες του νερού καρύδας για την υγεία

Πέρα από τις πολυάριθμες ωφέλειές του για την υγεία, το νερό καρύδας:

Να θυμάστε…

Για να εξασφαλίσετε όλες αυτές τις ωφέλειες από το νερό καρύδας, είναι καλύτερο να το πίνετε από το φρέσκο φρούτο. Η καρύδα λειτουργεί ως φυσικό φίλτρο για το νερό, το οποίο περνάει από την κορυφή του φοίνικα στο κέντρο του καρπού. Το νερό της βροχής φιλτράρεται από τις πολλές εξωτερικές ίνες, που διυλίζουν αυτό το ρόφημα και το καθιστούν πλούσιο από τη φύση του σε βιταμίνες και μέταλλα.

Ελπίζουμε να ωφεληθήκατε από την ανάγνωση αυτού του άρθρου πάνω στιςωφέλειες του νερού καρύδας για την υγεία!

ΠΗΓΗ : meygeia