Ναρκωτικά, φυγόποινοι, κλοπές…

Γεμάτο και πάλι από συμβάντα το αστυνομικό δελτίο στους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς. Το τελευταίο 24ωρο είχαμε συλλήψεις φυγόποινων και κατόχων ναρκωτικών ουσιών στα Τρίκαλα, συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λάρισα, ενώ στην Μαγνησία και στην Καρδίτσα, είχαμε συλλήψεις για κλοπές.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, συνέλαβαν έναν 50χρονο ημεδαπό, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Παράλληλα, συνελήφθη το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε παράνομα.

Στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον Τύρναβο συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 51 και 55 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία σύριγγα με διάλυμα ηρωίνης και μία συσκευασία με υπολείμματα διαλύματος ηρωίνης.

Στην περιοχή της Μαγνησίας, εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία περίπτωση κλοπής από αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού της πόλης. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα από το πρωί της 3ης Δεκεμβρίου έως το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου, εισήλθε στο ναό και αφαίρεσε μία εικόνα. Η αφαιρεθείσα εικόνα αποδόθηκε σε υπεύθυνο του Ιερού Ναού.

Επίσης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 28χρονη ημεδαπή, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας διέρρηξε γραφείο εταιρείας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε στην κατοχή της, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

Το απόγευμα, ακολούθησε στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, η σύλληψη ενός 41χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, από τους αστυνομικούς της της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Μαγνησίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Στην Καρδίτσα, τέλος, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν 26χρονο ημεδαπό διότι εισήλθε σε κατάστημα super market και αφαίρεσε από το εσωτερικό δύο φιάλες αλκοολούχου ποτού.