Μπατσαριά (χορτόπιτα γιαννιώτικη)

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΛΟ
21/2 ποτήρια αλευρι για όλες τις χρύσεις
21/2 ποτήρια αλευρι καλαμποκισιο για πίτες
1 πρόβειο γιαούρτι
1/2 κούπα λάδι
1 ποτήρι ξυνόγαλο
2 ποτήρια γάλα
(λίγο νερό αν χρειαστεί)
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑ
Χόρτα της αρεσκείας μας τα οποια κοβουμε σε μικρα κομάτια
Άνηθο
Κρεμμυδι φρέσκο
ρίγανη
αλάτι
κοκκινο πιππερι
τυρι φέτα (όσο θέλουμε)
αλάτι
1 αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεβουμε σε μία λεκανη όλα τα υλικά για τον χυλο. Λαδώνουμε το ταψί (του βάζουμε και λίγη φριγανιά για να μην μας κολήσει η πίτα στο ταψί).Ρίχνουμε τον μισό χυλό. Μετά αφου εχουμε τρύψει όλα τα υλικά για τα λαχανικά τα βάζουμε πάνω από τον χυλό στο ταψί. Βάζουμε και τον αλλον μισό χυλο. Ρίχνουμε λίγο λάδι και ψήνουμε στις αντιστάσεις για μια ώρα περιπου. Καλή σας όρεξη.