Μπαγκέτα 40 μέτρων στα Τρίκαλα διεκδικεί το ρεκόρ Γκίνες

Μία ατελείωτη μπαγκέτα 40 μέτρων στήθηκε το πρωί του Σαββάτου στα Τρίκαλα. Μία μπαγκέτα που διεκδικεί το ρεκόρ Γκίνες…. Η μπαγκέτα… στήθηκε έξω από το Bonzour, με φόντο τη γέφυρα του Ασκληπιού κι έγινε ανάρπαστη.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του cafe-bistrot Bonzour σε συνεργασία με τα αρτοποιεία «Μαργαρίτα», τους Μύλους Καραγεώργου κ.α.

Η μπαγκέτα στήθηκε από τους ανθρώπους του Bonzour στις 12 περίπου το μεσημέρι του Σαββάτου προκαλώντας έκπληξη και θαυμασμό στον κόσμο που είχε πληροφορηθεί το γεγονός, αλλά και στους περαστικούς.

…Κι όπως είναι φυσικό καταναλώθηκε σε χρόνο… ρεκόρ, από θαμώνες και περαστικούς.

«Ο μαραθώνιος που διανύουμε καθημερινά είναι πάνω από 40 μέτρα, είναι χιλιόμετρα ατελείωτα. Είμαστε το team του Βοnjour του cafe-bistrot που όλοι αγαπήσατε και αγαπάτε περισσότερο καθημερινά και αυτό το δείχνετε με την παρουσία σας και την προτίμησή σας.

Σήμερα είπαμε να διανύσουμε άλλα “40 μέτρα” και να τα μετατρέψουμε σε μια τεράστια μπαγκέτα για να μοιράσουμε σε παιδιά, σε φοιτητές, σε ηλικιωμένους σε κάθε περαστικό, σε εσένα. Διάφορες γεύσεις σε μια μπαγκέτα 40 μέτρων που όλοι δείξατε ότι το ευχαριστηθήκατε. Μ’ αυτή τη μικρή μας πράξη ελπίζουμε να σας χαρίσαμε ένα χαμόγελο και σήμερα.

Ευχαριστούμε το κόσμο που δούλεψε για όλο αυτό το αποτέλεσμα, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φούρνο ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΜΥΛΟΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ και όλους όσους ήταν δίπλα μας» ανέφεραν οι άνθρωποι του Bonzour.