Μικρή η συμμετοχή στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο

Μετρημένοι, οι συμμετέχοντες στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Τρικάλων, γεγονός που απογοήτευσε και τους ίδιους. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εργατικού κέντρου, με τον πλειοψηφών της ΔΑΚΕ κ. Κόσσυφα να κάνει την κεντρική ομιλία.

 

Γεγονός είναι ότι η χθεσινή συγκέντρωση, δε θύμιζε σε τίποτα τις παλιές καλές εποχές, όπου οι εργαζόμενοι απεργούσαν και έβγαιναν στο δρόμο. Όπως επίσης και ότι οι συμμετέχοντες απορούσαν πώς γίνεται ο κόσμος να μη ξεσηκώνεται, παρότι τα νέα μέτρα είναι τραγικά.

Αυτό υπογραμμίστηκε και στην κεντρική ομιλία, με τον κ. Κόσσυφα να αναφέρει: «Πρέπει ΟΛΟΙ να συνειδητοποιήσουμε πόσο ολέθρια είναι τα μέτρα που πάρθηκαν για το Ασφαλιστικό, το Συνταξιοδοτικό, αλλά και το Φορολογικό, την Κοινωνική Πρόνοια, την Υγεία και την Παιδεία! Η σημερινή απεργία δεν είναι μια απεργία με κομματικά συγκρουσιακά χαρακτηριστικά, όπως πολλοί θα την ήθελαν, για να την απαξιώσουν, ενδεχομένως, και να την αποδυναμώσουν, αλλά μια κινητοποίηση – εγερτήριο για την υπεράσπιση της ίδιας της ζωής μας!»

Όσο για το διεκδικητικό πλαίσιο, αυτό έχει ως εξής: