Μηλόπιτα της Κωνσταντίνας

Υλικά:

1 κόκκινη φαρίνα που φουσκώνει μόνη της
1 βιταμ σε μπολάκι
1 γιαούρτι προβειο
2 κούπες του τσαγιού ζάχαρη
5 αυγά
3 βανίλιες
5-6 μήλα
λίγη κανέλλα
Εκτέλεση :
Αλείφουμε το σκεύος μας με λίγο βιταμ. Χτυπάμε το βιτάμ (σε θερμοκρασία δωματίου) με την ζάχαρη , ρίχνουμε τα αβγα , το γιαουρτι, το κοσκινισμένο αλεύρι και τις βανίλιες  και χτυπάμε ελάχιστα στο μίξερ για πέντε λεπτά. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα τρίβουμε στον τρίφτη.  Ρίχνουμε τα μήλα και την κανέλλα στο μείγμα και τα χτυπάμε με το μίξερ για άλλα δύο με τρία λεπτά. Ψήνουμε στον αέρα για 45-50 λεπτα.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας την έδωσε η Κωνσταντίνα Μαργαρίτη.