Με εντυπωσιακή εκδήλωση τα εγκαίνια του Μύλου των Ξωτικών

Με μία φαντασμαγορική εκδήλωση με πολλά εντυπωσιακά δρώμενα και χιλιάδες κόσμο άνοιξε σήμερα το απόγευμα επίσημα τις πύλες του ο Μύλος των Ξωτικών. Μία εκδήλωση με πολύ χιούμορ, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου να δίνει τα… ρέστα του και να ξεσηκώνει τη νεολαία που αδημονούσε για να δει το αγαπημένο συγκρότημα τους Boys & Noise.
Η βραδιά καταπληκτική. Ο καιρός ιδανικός. Το κλίμα απίστευτα γιορτινό. Τις εντυπώσεις κέρδισαν τα δρώμενα πριν τη συναυλία. Νεράιδες, μάγοι, Αη-Βασίλης όλοι πάνω στη σκηνή υποδέχθηκαν τον κόσμο. Από τα πλέον εντυπωσιακά και χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς η νεράιδα με τα δρώμενα στον αέρα κρεμασμένη σε σχοινιά.
Την εκδήλωση άνοιξαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος αναφέρθηκε στην προσφορά του ευεργέτη Ματσόπουλου που δώρισε το Μύλο στο Δήμο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για τη συμβολή τους στη διαδρομή της ίδρυσης και λειτουργίας του Μύλου των Ξωτικών. Εντυπωσιασμένος κι ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός ο οποίος ευχήθηκε η προσπάθεια να έχει συνέχεια.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Χρήστος Νέζος και κορυφώθηκε με τη συναυλία των Boys & Noise που ξεσήκωσαν τα πλήθη.
Το παρόν έδωσαν βουλευτές, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης Δήμαρχοι (μεταξύ αυτών κι ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων), Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος και πολλοί άλλοι.